DESM-Reuver 7

DESM 6 Reuver 7 uitslag 5 1 verslag.pdf
PDF – 80.2 KB 8 downloads
DESM 6 Reuver 7 uitslag 5 1 verslag.docx
Word – 14.8 KB 10 downloads

DESM 6 - Reuver 7

Ruststand   2-0

Eindstand  5-1

 

In alle vroegte kwamen we vandaag op het sportpark bij elkaar voor onze uitwedstrijd naar DESM. Ondanks het vroege tijdstip waren alle spelers tijdig aanwezig.  Marius, Fran, Errol en Jos waren er vandaag niet bij. Voor het eerst dit seizoen moesten we gebruik maken van een gastspeler: Ralph Engbrocks van het 5e elftal ging mee naar Weert. En gelukkig was onze vaste grensrechter Lou ook weer van de partij en mocht het nodig zijn was hij ook beschikbaar. Zo vertrokken we met 14 spelers naar Weert .

Met Coen en onze gastspeler Ralph in de voorhoede begonnen we net na half tien aan de wedstrijd.  Rob en  Koekie begonnen op de bank en Lou op zijn vaste stek langs de lijn. Vanaf de aftrap zagen we een goed voetballend Reuvers team in het veld staan. De aanwezigheid van Ralph droeg hieraan zeker bij.  Na een kwartier had Coen een prima schietkans maar de bal trof geen doel, en ook een mooi schot van Ron ging net naast. Helaas maakte Hen een beoordelingsfout en kon de spits van DESM de bal na 25 minuten in een leeg doel schuiven : 1-0.  Zowat vanaf de aftrap zette Ralph Coen vrij voor de keeper maar helaas ging zijn schot net voorlangs.  Het zat ons echt niet mee want net voor de rust kwamen we nog op een 2-0 achterstand.

In de 2e helft begonnen we met Rob en Koekie als verse krachten in de plaats van Dennis en Mark. Ook nu hadden we weer pure pech. De 2e helft was nog maar nauwelijks begonnen toen Ralph de bal  prachtig buiten het bereik van de Weertse doelman in de rechterbovenhoek krulde maar het houtwerk redde de doelman. En even later probeerde Patrick de doelman in de korte hoek te verassen maar deze was goed bij de les.  Een goede vrije trap van Rob werd  na 45 minuten door de DESM doelman net over de lat getikt.  Coen verdraaide zijn knie en moest na 45 minuten vervangen worden door Dennis.  Na 55 minuten werd een vrije trap van DESM ongelukkig van richting veranderd en viel in de lange hoek binnen: 3-0. Terecht scoorden we echter binnen drie minuten toch ons verdiende doelpunt; Rob tikte de bal op Ralph en deze schoot onberispelijk in: 3-1. Vijf minuten voor het einde schoot DESM een penalty binnen en was het helemaal beslist: 4-1. Onze uitblinker Ralph had weer pech toen de DESM-keeper met een geweldige reflex redde op een prima schot van hem.  Dat de Weertse ploeg er net voor tijd er nog eentje binnenschoot was misschien wel kenmerkend voor de gehele wedstrijd; het dubbeltje  viel steeds naar de Weertse kant.

En zo vertrokken we met 0 punten naar Reuver. En weer overheerste het gevoel dat er toch echt wel meer in had gezeten en dat de uitslag een wel erg vertekend beeld gaf van de wedstrijd. Misschien dat het ons volgende week eens een keer meezit  als we thuis spelen tegen Merefeldia,  een voor ons onbekende tegenstander.