MMC Weert-Reuver 7

MMC Weert 8 Reuver 7 verslag.pdf
PDF – 123.9 KB 7 downloads
MMC Weert 8 Reuver 7 verslag.docx
Word – 14.2 KB 9 downloads

MMC Weert 8   –  Reuver 7

Ruststand  3-0

Eindstand  6-0

 

Een week na de prima seizoenopening  tegen VV Reuver Veteranen kwamen we vandaag op het sportpark bij elkaar voor onze 1e competitiewedstrijd tegen MMC Weert.  Voor Fran kwam de wedstrijd na zijn blessure van vorige week nog te vroeg; hij had zich samen met Marius afgemeld. Ook onze vaste grensrechter Lou was er vandaag niet bij. Verder was onze selectie compleet. Helaas kon Ton Ravier wegens privé omstandigheden niet mee naar Weert.

Met Peter, Koekie en Jos op de bank begonnen we vol goede moed om 9.50 uur aan onze eerste wedstrijd van het seizoen. Al snel werd echter duidelijk dat het wel eens een lastige morgen kon morgen; zo goed als we vorige week speelden zo slecht speelden we vandaag.  Was het  een kermis-jetlag die onze spelers parten speelde? Ik heb er in elk geval geen verklaring voor. De meeste spelers speelden ver onder hun niveau en eigenlijk ging alles mis wat er ook mis kon gaan. Binnen 25 minuten kwam MMC aan een heel gemakkelijke voorsprong: 2-0.  Ons beste moment kwam na een half uur spelen; John gaf de bal prachtig mee aan Coen die alleen op de keeper af kon gaan. Helaas kon Coen deze prima uitval niet afwerken en bleef de stand zoals hij was. Net voor de rust prikte MMC hun 3e doelpunt binnen : 3-0.

Na de thee moesten we natuurlijk iets forceren;  we brachten Peter, Koekie en Jos voor Ron, Lon en Coen om toch nog iets af te dwingen.  Onze goede bedoelingen duurden precies 4 minuten : 4-0 voor MMC en dus was het over en uit. Over het restant van de 2e helft kunnen we heel kort zijn. Het was en bleef vandaag bar en boos. Uiteindelijk maakte MMC in de resterende tijd nog twee doelpunten zodat er na 70 minuten 6-0 op het wedstrijdformulier moest worden vermeld.

Na afloop waren we het over één ding allemaal eens: dit moet volgende keer zeker beter. Aangezien het vorige week wel lukte heb ik er vertrouwen dat we volgende week een heel ander Reuver 7 zullen zien!  

Denk er aan dat we volgende week na afloop van onze 1e thuiswedstrijd een bespreking hebben. Jullie worden verzocht dan ook allemaal aanwezig te zijn!