Reuver 7-Altweerterheide

Reuver 7 Altweerederheide 3 1 3 verslag.pdf
PDF – 78.6 KB 10 downloads
Reuver 7 Altweerederheide 3 1 3 verslag.docx
Word – 15.1 KB 8 downloads

Reuver 7  - Altweerderheide 3

Ruststand   1-2

Eindstand  1-3

 

Een week na onze eerste thuisoverwinning waren de omstandigheden vanmorgen nagenoeg gelijk. Wederom scheen er een heerlijk zonnetje over het sportpark en wederom troffen we een voor ons totaal onbekende tegenstander: Altweerderheide uit Weert.  De afmeldingen kwamen van Coen, Rob, Dennis, Frank en Patrick. Gelukkig had Rob Dohmen van het 6e elftal zijn diensten aangeboden om ons uit de nood te helpen.  Door een acute diarree aanval moest Rob zich echter alsnog afmelden.  Wel hadden we vandaag een gast-grensrechter: Wiel Theunissen. 

Na het zo succesvol verlopen vorig weekend begonnen we op veler verzoek om 10.00 uur wederom op het hoofdveld aan de wedstrijd. In het begin ontwikkelde zich een redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Na een dik kwartier speelde Marius zich met een mooie actie mooi vrij maar zijn schot miste kracht. Even later werden we echter al gewaarschuwd toen Hen handelend moest optreden bij een Weertse aanval.  Binnen het half uur was Hen echter kansloos toen de gasten er binnen twee  minuten er 2 binnenschoten: 0-2. Aansluitend aan de tweede treffer was er een mooie combinatie tussen Lon en Marius maar Marius kon de keeper niet passeren. Net voor de rust waren de rollen omgedraaid: Marius speelde zich prima vrij en hij bood Lon een niet te missen kans: 1-2.

In de 2e helft probeerden we wat om te zetten: Lou en Fran kwamen in het veld voor Jos en Peter. Mark ging in de spits spelen.  Na een kwartier moest Thijs met een blessure het speelveld verlaten; hij werd vervangen door Peter.  De wissel van Fran was bijna goud waard; Fran stuurde met een prachtige bal Lon de diepte in maar de Weertse keeper was net iets sneller. Helaas liepen we in de 60e minuut tegen een mooi uitgevoerde counter aan: 1-3. Had het vorige week ons op de cruciale momenten net een beetje meegezeten vandaag hadden we het geluk helaas niet. Zo werd een vrije trap van Errol nog van richting veranderd maar de bal verdween aan de voor ons verkeerde kant langs de paal. Een splijtende pass van Koekie (net als vorige week!) bereikte Marius die Peter een   goede kans bood. Peter kon de kans echter niet verzilveren. In de slotminuut draaide Lon zich nog knap vrij maar ook Lon was niet gelukkig in de afwerking. Aan de stand veranderde echter niets meer en de zeer sportieve gasten uit Altweerderheide konden de punten meenemen naar Weert.

Ondanks de nederlaag konden we na afloop van de wedstrijd nog even nagenieten van het prachtige nazomerweer onder het genot van een kratje bier wat nog over was gebleven van het barbecue-uitstapje van de zomer.  Tevens werd er uiteraard weer volop gediscussieerd over de te volgen tactiek voor onze volgende wedstrijd als we op bezoek gaan naar RKSVO uit Ospel; wederom een voor ons onbekende tegenstander.