Reuver 7-Cranendonck

Reuver 7 Cranendonck 6 uitslag 1 2 verslag.pdf
PDF – 125.0 KB 11 downloads
Reuver 7 Cranendonck 6 uitslag 1 2 verslag.docx
Word – 15.0 KB 7 downloads

Reuver 7 – Cranendonck 6

Ruststand   0-0

Eindstand  1-2

 

Een week na de zeperd tegen MMC kwamen we vandaag op het sportpark bij elkaar voor onze 1e thuiswedstrijd tegen Cranendonck 6, een tegenstander die we nog kenden van het vorig seizoen en wat vorig jaar een tweetal redelijk gelijkopgaande wedstrijden had opgeleverd.  Onze Brabantse tegenstander had slechts de beschikking over 10 spelers, maar met Ton had ik afgesproken ons elftal hierover niet in te lichten; hopelijk zou dit onze spelers toch wel opvallen in de loop van de wedstrijd. Zelf konden we redelijk compleet aan de wedstrijd beginnen; alleen Fran en Lou waren er niet bij.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden in verband met de overlijdens van Wim van de Brand en Leon Sniekers.  Meteen vanaf de aftrap zagen we een goed voetballend Reuver 7; in verband met het ontbreken van de 11e speler bij onze tegenstander hadden we de 1e helft steeds een vrijstaande man; met name John kon hiervan profiteren. Na 7 minuten kreeg Marius na prima samenspel met Jos een prima kans. Even later bracht Marius Lon in stelling maar hij kreeg de bal niet langs de Brabantse doelman, een situatie die zich even later herhaalde. En ook bij een hard schot van Rob kwam Marius net te kort om de bal binnen te glijden. Na 25 minuten moest Rob de strijd staken wegens een blessure en hij werd vervangen door Thijs. Aan de stand veranderde helaas niets meer; ondanks een overwicht bleef de stand 0-0.

Met Dennis, Mark en Errol als verse krachten begonnen we aan de 2e helft.  Daar waar we de 1e helft goed konden profiteren van de man-meer situatie ging dit plots een heel stuk lastiger. Na 40 minuten werden we al gewaarschuwd door een Brabantse kanonskogel  die net boven Hen op de lat uiteenspatte; twee minuten was het zelfs prijs voor Cranendonck: 0-1. Na 47 minuten kopte Marius na een mooie voorzet van Peter net naast de paal.  En na 55 minuten kreeg Marius onze grootste kans van de wedstrijd; uit een scrimmage vlak voor de doellijn kwam de bal op de paal terecht en in de rebound lukte het Marius net niet om de bal over de doellijn te werken. Ook een mooi schot van Dennis na een goede actie van Patrick trof helaas geen doel.  In de 65e minuut gebeurde wat er zo vaak gebeurt: maak je je eigen kansen niet af dan valt de goal vaak aan de andere kant: 0-2 voor Cranendonck.  Met nog maar 5 minuten te spelen een bijna onmogelijke opdracht. Net na een knap schot van Patrick maakte Errol met een goed geplaatst schot in de lange hoek ons eerste doelpunt van dit seizoen: 1-2. Helaas waren de 70 minuten op dat moment ook al voorbij en de goed leidende scheidsrechter Guido Hermans hoefde daarom ook niet meer te laten aftrappen.

En zo kon onze tegenstander met 3 punten vertrekken uit Reuver .  Zeker gezien het feit dat we de hele wedstrijd met een man meer op het veld stonden toch wel een teleurstelling. Hopelijk kunnen we volgende week in De Moesdijk onze eerste punten binnenhalen in . Een wedstrijd voor vroege vogels: om 09.30uur wordt er afgetrapt in Weert en we vertrekken al om 08.15uur. Dus dat wordt de wekker zetten!