Reuver 7-DESM 6

Reuver 7 DESM 6
Word – 27.5 KB 6 downloads
Reuver 7 DESM 6
PDF – 77.7 KB 6 downloads

Reuver 7-DESM 6

Ruststand   0-1

Eindstand  2-3

Onze verslaggever van de wedstrijden van Reuver 7 Henk Stinges melde zich ziek af deze wedstrijd wij wensen hem heel veel beterschap.

Na een hele lange winterstop begonnen wij de 2e helft van deze competitie een pluspunt was dat we vandaag met 14 eigenspelers de wedstrijd begonnen. Rob Verkoelen Fran v/d Mortel en Frank Mathijn waren na een langdurige blessure weer terug. Patrick Gregoor en John Bernards hadden zich voor deze wedstrijd afgemeld.

We hadden tegen deze tegenstander wel wat goed te maken en begonnen de wedstrijd goed in de 6e minuut kregen we een mooie kans om op 1-0 te komen  maar het schot van Fran v/d Mortel ging maar net over,toch kwamen onze gasten uit Weert in de 10e minuut op een 0-1 voorsprong,na 25 minuten moesten we wisselen Rob Verkoelen ging er uit en Ron Timmermans kwam er in,na 30 minuten kregen we nog een kleine kans maar de kopbal van Lon Smeets had de kracht niet om de  keeper te verrassen,met de stand 0-1 gingen we dan ook rusten. In de rust maakte Peter Smits en Marc Janssen plaats voor Frank Mathijn en Dennis Peeters. In de 40e minuut kreeg Fran v/d Mortel nog een mooie kans om op 1-1 te komen jammer genoeg lukte dat niet,een paar minuten later moest Thijs v/d Logt nog de bal van de lijn halen,direct daarna kreeg Frank Mathij de bal op links uit zijn sublieme voorzet scoorde Jos Verstappen de gelijkmaker 1-1. 5minuten later keken we weer tegen een achterstand aan 1-2 het werd zelfs nog erger en onze tegenstander scoorde nog een maal 1-3. Daarna moest Thijs v/d Logt nog gewisseld worden en kwam Peter Smits weer erin. Wijkregen toch nog verschillende kansen uit een daarvan scoorde Ron Timmermans nog de 2-3,wij gooide de laatste minuten alles op de aanval om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen en bijna lukte dat ook nog in de laatste seconde schoot Ron Timmermans op het doel maar zijn schot belande op de lat.

Verslag Ton Ravier