Reuver 7-RKSVO 6

Verslag Reuver 7 RKSVO 6.docx
Word – 15.8 KB 8 downloads
Verslag Reuver 7 RKSVO 6.pdf
PDF – 136.5 KB 6 downloads

Wedstrijdverslag  Reuver 7 – RKSVO 6

Ruststand   0 - 0

Eindstand   0 - 7

 

Na twee uitwedstrijden op rij mochten we het vandaag weer eens proberen op ons eigen sportpark Dijckerhof. Tegenstander:  RKSVO uit Ospel  waartegen we uit met 4-0 hadden verloren. In tegenstelling tot vorige week moesten we door afmeldingen van John, Jos, Mark, Frank en Rob toch weer een beroep doen op een tweetal gastspelers; Leon Kessels van de zaterdag-veteranen en Roel Steeghs van het 5e elftal  waren bereid om ons uit de nood te helpen.  Ondanks het begin van de zomertijd waren alle spelers op tijd aanwezig.  Met Dennis, Patrick en Lon op de bank en met onze vaste scheidsrechter Guido als speler floot scheidsrechter Vic Mols net na tienen voor het begin van de wedstrijd.

Na 5 minuten meteen een goede kans;  Leon speelde de vrijstaande Ron prima aan maar zijn schot kon de Ospelse keeper niet verontrusten.  De rest van de 1e helft ging het spel gelijk op met (veelal wat kleine) kansen aan beide kanten. Net voor de rust trapte onze aanvoerder Peter een vrije trap nog rakelings over maar dat was het dan ook wel voor de 1e helft. En dus zochten we net als in Ospel met een doelpuntloze gelijke stand het kleedlokaal op voor de rust. Thijs en Roel hadden aangegeven maar één helft te kunnen spelen en samen met Errol waren dat de wissels voor de 2e helft.  En dus konden al onze reservespelers aan de bak.  In de 45e minuut kregen we een unieke kans om dan toch te scoren; een overtreding op Lon werd bestraft met een strafschop. Maar zoals zo vaak dit seizoen zijn penalty’s niet aan ons besteed. Dit keer hadden we Dennis uit de hoge hoed getoverd maar hij schoot de bal hard over het doel. Het laatst memorabele moment in de wedstrijd kwam op naam van Patrick die de Ospelse keeper hard onder vuur nam, maar de doelman gaf geen krimp.  En dus floot Vic na 70 minuten voor het einde van we wedstrijd; helaas waren we er niet in geslaagd vandaag te scoren. En och ja nog een klein detail over de wedstrijd; RKSVO scoorde in de 2e helft wel; liefst zeven (!) keer!

Al met al een voor ons dramatisch verlopen wedstrijd. Laten we eerlijk zijn de 2e helft was een wanvertoning van Reuverse kant, zowel wat betreft het vertoonde spel als ook de getoonde instelling. Natuurlijk zou het gemakkelijk zijn geweest om in dit verslag al onze fouten uitvoerig de revue te laten passeren maar de spelers die vandaag de fout in gingen weten dit zelf natuurlijk verdomd goed. En laten we eerlijk zijn;  we zijn allemaal geen Messi en we zullen dat ook nooit worden ook al trainen we nog zo hard.  Werken we er echter met zijn allen keihard voor en wijzen de neuzen allemaal in de goede richting dan kunnen we het genoeg ploegen in onze klasse lastig maken. De overwinningen op Merefeldia en Laar zijn hier het goede voorbeeld van. Zodra dit echter wegvalt is de kans groot dat we tegen zo’n zeperd als de 2e helft van vandaag aanlopen.  Hopelijk kunnen we  volgende week in Laar laten zien dat het ook anders kan!