RKSVO-Reuver 7

RKSVO 6 Reuver 7.uitslag 4 9docx.pdf
PDF – 135.9 KB 12 downloads
RKSVO 6 Reuver 7.uitslag 4 9docx.docx
Word – 15.3 KB 7 downloads

RKSVO 6 - Reuver 7

Ruststand   0-0

Eindstand  4-0

 

Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor onze uitwedstrijd tegen RKSVO uit Ospel. Net zoals de laatste weken was RKSVO voor ons een tegenstander die we nog nooit hadden ontmoet. Kijkend naar hun resultaten zouden er vandaag zeker kansen op een goed resultaat voor ons moeten liggen. De afmeldingen kwamen van Frank, Coen, John en Hen. De overige spelers waren allemaal fit en inzetbaar en ook Lou was beschikbaar voor noodgevallen. Guido was het experiment vorig jaar in Swartbroek zo goed bevallen dat hij zich voor de uitwedstrijden ook beschikbaar heeft gesteld. Wel moesten we een oplossing bedenken voor ons keepersprobleem doordat Hen zich had afgemeld; Patrick was nog niet helemaal hersteld om te kunnen voetballen maar keepen kon hij wel zodat dat probleem ook was opgelost.

 En zo begonnen we met 15 spelers op het wedstrijdformulier  op het schitterende complex  aan de Houwakker in Ospel  (met Ron, Lon en Dennis op de bank ) rond 10 uur aan de wedstrijd.  We zagen in de 1e helft een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten.  De Ospelse kansen werden door onze doelman Patrick vakkundig onschadelijk gemaakt; hij was vandaag een waardige vervanger van Hen. Grote kansen hadden we niet de eerste helft: Rob na 20 minuten na een voorzet van Marius en Marius zelf na 27 minuten met een bal die net naast het Ospelse doel verdween; dat was het wel zo’n beetje. En zo gingen we met een 0-0 stand de kleedkamer in.

De 2e helft kwamen Ron, Lon en Dennis in het veld voor Marius, Mark en Thijs. Lon verving Marius in de spits en zou samen met Jos voor de doelpunten moeten zorgen. Na 40 minuten legde Lon mooi breed op Dennis maar zijn schot ging net naast. Meteen daarna werden we gewaarschuwd: een Ospelse speler kopte op de lat. Na 50 minuten had Guido zich onsterfelijk kunnen maken:  bij zijn kopbal taste de RKSVO-doelman volkomen mis maar de bal ging aan de verkeerde kant van de paal net naast het doel. Na 52 minuten kwam RKSVO op voorsprong; een corner werd door Koekie ongelukkig van richting veranderd en verdween in ons doel: 1-0; Net binnen het uur kwam RKSVO via een goed uitgevoerde counter op 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld.  Nadat  de Ospelse doelman wederom blunderde  kreeg Fran na 65 minuten een niet te missen kans; hij was echter zo verrast door de grote mogelijkheid dat hij de bal naast het doel schoot.  Bij een Ospelse uitval kon Dennis een doelpunt alleen nog voorkomen door de RKSVO-spits neer te leggen: strafschop voor RKSVO en 3-0. Op slag van tijd kopte Koekie nog op fraaie wijze de bal snoeihard achter de kansloze doelman;  helaas was de kansloze doelman echter onze eigen doelman Patrick zodat de 4-0 eindstand op het scorebord verscheen.

 

Terwijl onze tegenstander zich na afloop van de wedstrijd onder het genot van een uitstekend verzorgde barbecue de overwinning goed liet smaken  vertrokken we met een dikke 4-0 nederlaag richting Reuver. Ongetwijfeld ligt er voor Koekie een mooi contract klaar bij RKSVO, maar iedereen die er vandaag bij was in Ospel was er toch wel van overtuigd dat er veel meer in had gezeten.  Maar goed , wat vandaag niet lukte lukt misschien volgende week als we Laar thuis ontvangen. Immers de bal is en blijft rond!