Voetbalverslagen 2010-2011

Reuver 7 – Hebes 4

Ruststand 0-0

Eindstand 0-0

 

Na een lange winterstop waren we erg benieuwd hoe onze spelers de wintermaanden waren doorgekomen. Duidelijk is dat we Remond dit seizoen niet meer terug zien. Waarschijnlijk is zijn voetbalcarriere voorbij. Hopelijk zien we hem binnenkort weer langs de lijn om ons team aan te moedigen.  Koekie had zich na het afketsen van zijn transfer naar Meijel begrijpelijk ook afgemeld.

Gelukkig konden we 14 eigen spelers op het wedstrijdformulier noteren.  Ook onze vaste scheidsrechter was na een alcohol-stage in Cyprus weer van de partij.

 Vanaf het begin werd er prima gevoetbald, de bal ging goed rond en het was niet te zien dat we zo lang niet meer hadden gevoetbald. De inzet was uitstekend en was duidelijk te merken dat  onze spelers er weer zin in hadden. Het was goed te zien dat de wekelijkse trainingsarbeid van Thijs, Peter, Lon, Patrick en Rob zich had uitbetaald.  Na een vijftal minuten voelde Thijs zich op zijn tenen getrapt  en vlak daarna ging Jos alleen op de doelman van Hebes. Helaas kon Jos de bal niet in het doel werken.  Na 20 minuten moest een aangeslagen Coen helaas met een ribblessure geblesseerd uitvallen. Hij werd vervangen door Lon.  De rest van de 1e helft bleven beide ploegen allebei kansen  krijgen maar gescoord werd er niet.  Tevreden zochten we in de pauze het kleedlokaal op.

De 2e helft begonnen we met John en Errol als verse krachten. Mark en Peter bleven als reserves beschikbaar. Ook in de 2e helft golfde het spel op en neer. Hebes bleef gevaarlijk maar ons verdedigingsblok Thijs en Rob hielden het achter goed dicht. Mocht Hebes wel gevaarlijk worden dan bleek  onze keeper Hen (in nieuw keeperstenue)  vandaag niet te passeren. Zelf kregen we ook volop kansen met een kanonskogel van Ron als hoogtepunt. Helaas spatte zijn schot, onhoudbaar voor de Hebes keeper, op de lat uiteen.  Ook Patrick kreeg na een prima 1-2 met Lon een prima schotkans maar ook dit ging net naast. En Marius had na een prima aanval een goede mogelijkheid om ons 1e doelpunt te maken. Helaas had hij niet meer de kracht om de Hebes keeper te verschalken.

En zo bleef het dus tot het eind nog spannend, maar gescoord werd er niet meer. De leiders konden zeer tevreden zijn met het vertoonde  spel en het verdiende punt. Wel hadden we het gevoel dat met een beetje meer geluk er iets meer in had gezeten maar om te starten met 1 punt na de winterstop na een goede en zeer sportieve wedstrijd is prima. Hopelijk kunnen we ons goede spel  volgende week in Cranendonck een vervolg geven!

Verslag Henk Stinges

Cranendonck 6 - Reuver 7

Ruststand 1-0

Eindstand 2-1

 

Na de wedstrijd van vorige week tegen Hebes waren de verwachtingen hooggespannen voor de wedstrijd tegen Cranendonck.  Omdat Hen tijdens de training van maandagavond geblesseerd  was geraakt  had hij zich afgemeld en ging hij niet mee. Gelukkig had Coen had na een lange zoektocht zijn sporttas weer teruggevonden en kon hij wel mee. Patrick was gelukkig ook weer hersteld van zijn enkelblessure van vorige week. De voortekenen waren bijzonder gunstig, immers dit jaar waren we nog steeds ongeslagen en van Cranendonck hadden we nog nooit verloren. En zo vertrokken we met 12 spelers en 1 leider richting Brabant.

Na het afmelden van Hen was het wel een beetje puzzelen maar uiteindelijk besloten we Rob, onze uitblinker van vorige week, in de goal te zetten. Ron begon als enige reserve aan de wedstrijd.

Meteen na het beginsignaal ontwikkelde zich echter een totaal andere wedstrijd als tegen Hebes. Lieten we vorige week de bal goed rondgaan, ging het vandaag aanmerkelijk stroever.  De vrije man werd nauwelijks gevonden en de passes kwamen niet aan.  In de 10e minuut maakten we een overtreding binnen het strafschopgebied en de speler van Cranendonck stuurde Rob de verkeerde kant uit : 1-0. Daarna probeerden we het wel maar voorin hadden we te weinig te vertellen. Wel schoot Lon in de 25e minuut nog voorlangs, meer zat er voor ons niet in. Maar omdat Cranendonck hun kansen ook bleef missen gingen we met 1-0 rusten en bleven we in elk geval in de wedstrijd.

De tweede helft kwam Ron erin voor Coen (Coen had natuurlijk ook een lichte trainingsachterstand door de vermissing van zijn  sporttas) en ging Ron centraal op het middenveld spelen. Gelukkig ging het de 2e helft een stuk beter. De inzet was een aanmerkelijk beter en de bal ging beter rond. Na 42 minuten kreeg Marius na een prima combinatie met Fran een prima schotkans maar helaas schoot hij net over. In de tegenaanval moest Rob echter optreden toen een Cranendonck speler alleen op hem afkwam, maar Rob redde uiterst bekwaam. Rond de 55e minuut kreeg Cranendonck een corner en heel even was de organisatie binnen ons elftal even zoek: 2-0. Toen hadden we verder geen keuze meer en moesten alles op de aanval gooien wat resteerde in een prima schot van Jos na een combinatie met Fran.  Het was duidelijk dat we hierdoor echter wel achterin risico’s moesten nemen.  De blauwzwarten van Cranendonck verzuimden echter om hun 3e doelpunt te maken, mede door prima keeperswerk van Rob dus we bleven erin geloven. Kort voor tijd kregen we dan onze beloning, na een prima aanval profiteerden we van een onachtzaamheid in de Brabantse verdediging en Lon omspeelde de keeper van Cranendock : 2-1.  Helaas was de tijd te kort om nog de gelijkmaker te produceren.  Gelukkig gaf de 2e helft weer voldoende hoop voor de wedstrijd van volgende week; met dezelfde inzet  moet er zeker voor ons een positief resultaat inzitten.

Verslag Henk Stinges

Reuver 7 – Eindse Boys 4

Ruststand 1-0

Eindstand 1-4

 

Na de wedstrijd van vorige week tegen Cranendock waren we ervan overtuigd dat we vandaag  uit een heel ander vaatje moesten tappen om enige kans te maken tegen het hoger geplaatste Eindse Boys. Terwijl op ruim 1200 km afstand Twente bij -18 graden aftrapte waren er ook bij ons afgelopen donderdag de nodige verassingen te noteren. Zo waren Coen en Lou weer eens op het trainingsveld te bewonderen.  Hieruit blijkt maar eens te meer dat onze spelers zeer verschillend reageren op hun  aanstaande vaderschap. Zo zoekt de een het in het op peil brengen van de conditie (Lou), de ander kwamen we in de winterstop al eens tegen hangend aan een lampenkap  (Lon) en onze laatste vader in wording probeerde een contract te verdienen bij de koploper uit Meijel (Koekie).

Uiteindelijk konden we vandaag 12 spelers op het wedstrijdformulier noteren. Dennis was onze enige reserve. Gelukkig had Lou zijn eerste training sinds een jaar goed overleefd en kon hij weer vlaggen.  Voordat Peter de opstelling in de kleedkamer bekend maakte kwam onze leider,  Ton Ravier,  ons nog even een hart onder de riem steken. Het was bijzonder fijn om Ton ondanks de kou weer op het sportpark te mogen begroeten, hopenlijk heeft het goede spel in de 1e helft  weer een steentje bijgedragen aan zijn herstel!

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd  tegen Eindse Boys. Gelukkig was de inzet  en de bezieling van de 1e wedstrijd na de winterstop weer volop aanwezig.  In de 10e minuut schoot Patrick “Vleminckx” van afstand prima in; helaas belande zijn schot op de lat en was Lon zozeer verrast door de van de lat terugspringende bal dat hij de bal naast liep. In de 20e minuut minuut kon Lon alleen op de keeper afgaan maar hij kon hem niet passeren. Ook Eindse Boys had wel zijn kansen. Zo nam hun spits met een vlammend schot in de 30e minuut Hen onder vuur maar de bal ging rakelings langs tot opluchting van Hen. Net voor de rust was er een groot misverstand in de verdediging van Eindse Boys. De laatste man van Eindse Boys passeerde met een prima hakbal zijn eigen doelman: 1-0 . Deze onverwachte achterstand leidde bij onze tegenstander tot zoveel irritatie tot hun spits zelfs het speelveld verliet.              

Met de 1-0 voorsprong zochten we de kleedkamer op en  met één omzetting begonnen we aan de 2e helft. Dennis kwam in de ploeg en Fran bleef als reserve beschikbaar. In de 2e helft kregen we een heel ander Eindse Boys te zien. Vanaf de aftrap gooiden de gasten uit Nederweert-Eind het tempo flink omhoog en we konden hierin niet helemaal meer meegaan. Zo kon Hen in de 10e minuut de bal nog net over de lat tikken bij een aanval van Eindse Boys, niet lang daarna haalde de tegenstander prima uit: 1-1. Dennis moest na een tik op zijn knie in de 15e minuut alweer gewisseld worden en Fran kwam weer terug in het veld. In de 20e minuut stuurde Errol Lon prima de diepte in maar helaas miste Lon in de afwerking . Even later viel de eigenlijke beslissing: een Eindse Boys speler sneed door onze verdediging en passeerde Hen. Hen tikte vervolgens bal én speler aan en  de scheidsrechter kon niets anders doen dan Eindse Boys een strafschop te geven welke feilloos werd benut : 1-2. Toen was duidelijk dat het zeer lastig zou worden om vandaag nog een punt te pakken. We trokken ten aanval  maar waren gedwongen om achterin ruimte weg te geven.  Hiervan profiteerde onze tegenstander optimaal. Nauwelijks bekomen van de penalty tikte Eindse Boys bij de tweede paal de 1-3 binnen. En nog binnen de minuut via de binnenkant paal de 1-4. Een afstraffing dreigde maar gelukkig bleef ons dat bespaart. Wel moest Eindse Boys de laatste 10 minuten met 10 man verder na een rode kaart, maar we hadden de kracht niet meer om iets aan de stand te veranderen. Net voor het einde van de wedstrijd gaf Jos de bal nog wel prima aan Lon maar de bal ging er niet meer  in.

Op papier dus een duidelijke nederlaag maar er zaten genoeg positieve kanten aan ons spel om volgende week in Swartbroek een goed resultaat neer te zetten.  Waarschijnlijk kunnen we dan ook weer eens genieten van Guido binnen ons team.  En misschien trekt Lou ook weer eens zijn schoenen aan.

En dan nog iets: hoe zou de wedstrijd zijn afgelopen als Ton niet in de rust ons sportpark had verlaten? We zullen het helaas nooit weten!

                                                                         RKSVV 3 - Reuver 7

                                                                           Ruststand 0-0

                                                                            Eindstand 0-0

 

Na de wedstrijd van vorige week tegen Eindse Boys  waren we van plan om net voor de carnaval nog even een prima resultaat neer te zetten. Gezien het resultaat van de thuiswedstrijd (2-0) zou dat  vandaag wel eens kunnen  lukken. De regen had ervoor gezorgd dat alle thuiswedstrijden van VV Reuver pas op het laatste moment werden afgelast maar we hadden geen bericht uit Swartbroek  ontvangen dat de wedstrijd niet door zou gaan. In Swartbroek aangekomen had men  net het veld gekeurd en de wedstrijd kon doorgaan.

Vandaag konden we  12 spelers op het wedstrijdformulier noteren.  Guido maakte na lange afwezigheid weer zijn terugkeer binnen ons team. Door de afwezigheid van Hen zou Patrick vandaag keepen. Marius was onze enige reserve.  Helaas viel Coen geblesseerd uit tijdens de warming up, maar gelukkig kon hij nog wel in het doel gaan staan.

Meteen na het fluitsignaal zagen we een gelijkopgaande wedstrijd. In de 10e minuut vergiste Rob zich in de kleur van het shirt van de speler en bracht hij de spits van RKSVV in stelling. Gelukkig voor ons schoot deze de bal aan de verkeerde kant van de paal naast het doel. Even later zette Jos zich in een duel goed door en gaf hij Rob de bal die vervolgens prima werd ingeschoten, helaas trof hij net geen doel. Meteen daarna kreeg RKSVV een prima kans maar haalde Coen de bal prima onder de lat vandaan. Ook in het resterende gedeelte van de 1e helft was Coen op zijn hoede: in de 25e minuut bokste hij de bal keurig weg en net voor de rust redde hij geweldig bij een goed ingeschoten vrije trap van de gastheren. Met een tevreden gevoel zochten we in de rust het kleedlokaal op.

In de 2e helft probeerden we voorin wat om te zetten: Marius kwam in de ploeg voor Jos en we gokten dat Marius met zijn snelheid voor de beslissing zou kunnen zorgen.  Ook de tweede helft zagen we weer 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Het lag voor de hand dat diegene die vandaag het eerst zou scoren waarschijnlijk ook de winnaar zou zijn.  De 2e helft was nog maar net begonnen toen Patrick prima op doel schoot, maar helaas ging de bal rakelings langs. In de 40e minuut leken de gastheren op voorsprong te komen maar met een katachtige reflex ranselde Coen de bal uit de rechterbenedenhoek.  In de 60e minuut gaf Marius nog een prima voorzet op Fran, maar deze kwam net te laat en de bal ging voorlangs.  Ook in het restant van de wedstrijd bleek Coen vandaag niet te passeren: vrije trappen, schoten van dichtbij en ver af, corners, of één tegen één situaties. Het maakte Coen vandaag helemaal niets uit. Als in zijn jonge jaren haalde hij ze er allemaal uit. Hij mag dan wel in de loop van de jaren zijn haren zijn verloren zijn reflexen waren vandaag prima in orde. En zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0 en konden we tevreden huiswaarts keren.  Ook een compliment aan Guido dat hij de wedstrijd kon volmaken, hij was achteraf wel wat stijfjes maar hield zich achterin prima staande na zo’n lange afwezigheid.

Hopelijk kunnen we ons goede spel meenemen naar onze volgende wedstrijd: op 20 maart thuis tegen Heythuysen. Daar hebben we overigens nog wel wat goed tegen te maken na de kansloze uitnederlaag. Misschien is er een week eerder nog een oefenwedstrijd maar dat horen jullie nog wel van jullie leiders. Overigens is er natuurlijk wel volop gelegenheid om nog te trainen op de donderdagavond!

Reuver 7 – Heythuysen 6

Ruststand 1-5

Eindstand 1-7

 

Na een pauze van een aantal weken mochten we vandaag weer eens de wei in. Onze tegenstander uit Heythuysen was de 1e wedstrijd duidelijk een maatje te groot gebleken, een prima gelegenheid om vandaag hiervoor revanche te nemen.

Naast onze gebruikelijke blessures had Jos zich met een lichte blessure ook afgemeld. Hij is er ook volgende week ook nog niet bij. Hen had verplichtingen bij zijn werkgever en moest hiervan nog bijkomen en Errol ontbrak wegens trieste familieomstandigheden. Helaas was Coen ’s morgens ziek wakker geworden en moest hij zich op het laatste moment nog afmelden. Wel waren we weer blij met de terugkeer van Koekie, na het afketsen van zijn transfer naar Meijel , weer terug op het oude nest. Ook John was er na lange afwezigheid weer bij.  Al met al hadden we net voor de wedstrijd slechts 12 spelers op het wedstrijdformulier staan. Lou bedacht zicht echter niet langer en ging thuis nog zijn tas ophalen zodat we met 13 spelers konden beginnen. Door de afmelding van Coen begonnen we met Patrick in de goal.

Ook vandaag bleek Heythuysen weer een bijzonder sterke tegenstander te zijn.  Binnen een kwartier stonden we al op een 0-2 achterstand.  Geheel tegen de verhouding in kwamen we in de 17e minuut toch iets dichterbij; Lon profiteerde van een misverstand in de verdediging van Heythuysen en maakte het  vervolgens prima af: 1-2. Een paar minuten laten hadden we zelfs gelijk kunnen maken toen Marius alleen op de keeper afging. Helaas ging deze kans echter verloren.  Binnen 10 minuten besliste Heythuysen vervolgens de wedstrijd en liepen ze uit naar 1-5.  Met deze stand gingen we rusten.

Omdat Rob al na een paar minuten het veld had verlaten i.v.m. verplichtingen bij zijn baas hadden we eigenlijk nog maar 1 wissel: onze vaste grensrechter Lou.  Ondanks dat Lou zich al wekenlang donderdags is aan het voorbereiden op zijn terugkeer binnen ons team besloten we met eventuele blessures niets te veranderen.

De 2e helft was nog maar net begonnen toen Ron geblesseerd dreigde uit te vallen. Gelukkig kon hij nog wel keepen zodat Ron in de goal ging staan en Patrick kon gaan voetballen. Het ging iets beter deze helft maar echte kansen kregen we niet meer. Heythuysen was ook wat minder fel dan voor de rust en zo bleef het lang 1-5. In de 55e en 60e minuut scoorde onze tegenstander nog 2 keer en brachten ze de stand op 1-7. Hierbij bleef het. Wel kwam Lou de laatste 10 minuten nog in het veld voor Peter; een terechte beloning voor de noeste arbeid die Lou wekelijks op donderdagavond verricht.

Hopelijk gaat het volgende week in Hunsel weer een stuk beter.

Reuver 7 – FC Cranendonck 6

Ruststand 0-1

Eindstand 3-4

 

Op de dag waarop ’s middags de Nederlandse competitie werd beslist in het voordeel van Ajax kwamen we vanmorgen bij elkaar voor onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen onze Brabantse tegenstander uit Cranendonck.  Nadat onze wedstrijd tegen Brevendia eerst werd verplaatst en daarna helemaal uit het programma werd gehaald waren we vandaag benieuwd of onze tegenstander vandaag wel zo sportief zou zijn om te komen opdagen.  Gelukkig bleek deze vrees ongegrond en kwam onze tegenstander uit Brabant keurig op tijd op het sportpark aan. Naast de gebruikelijke afmeldingen van Michel en Remond hadden ook Mark, Lon, Rob en Marius zich voor vandaag afgemeld. Peter had de seizoensafsluiting van vorige week moeten bekopen met een blessure zodat hij ook op het formulier ontbrak.  Met onze vaste grensrechter Lou als wissel begonnen we aan onze laatste wedstrijd. Voorin hadden we een nieuwtje: Coen stond samen met Jos in de spits.

Vanaf het begin zagen we een prima spelend Reuver uit de startblokken komen.  Fris en vrolijk combinerend probeerden we in de buurt te komen van het doel van onze Brabantse tegenstander. Na een twintigtal minuten had de keeper uit Cranendonck al moeten redden op prima schoten van Ron en Coen. En ook Patrick was dichtbij de openingstreffer na wederom een prima schot.  Na 20 minuten ging de spits van Cranendonck alleen op Hen af maar Hen redde bekwaam en voorkwam een achterstand. Even later kopte Patrick na een prima aanval via Coen en Fran net naast. Helaas kwamen we in de 25e minuut toch op achterstand toen Cranendonck de bal onhoudbaar voor Hen in de lange hoek plaatste: 0-1. Een bekeken kopbal van Jos miste even later net het doel. En zo gingen we met een kleine achterstand de rust in.

De 2e helft begonnen we met Lou in de plaats van Patrick. Helaas moest Coen, na een prima debuut in de voorhoede, kort na rust de strijd staken en moest Patrick weer vol aan de bak. In de 45e minuut kwamen we op gelijke hoogte met onze tegenstander: Jos leek eerst de Brabantse keeper te passeren maar deze kon nog net redden. Fran was echter zo alert om de afvallende bal prima in te schieten: 1-1 .  In de 50e minuut was het “Koekie-time”.  Helaas voor ons echter in eigen doel! : 1-2. Meteen hierna schoot Dennis de bal prima richting lange hoek maar de keeper van de tegenstander redde geweldig. Ron had inmiddels aangegeven dat hij niet meer verder kon omdat zijn linkerschoen kapot was. Omdat dit teveel tijd zou kosten bood Coen zijn linkerschoen aan, waarna Ron deze dankbaar aantrok. Een geweldige keuze zou blijken want in de 60e minuut scoorde Ron met zijn linker (en dus met Coen’s schoen!) de verdiende gelijkmaker: 2-2.  Cranendonck bleek echter uiterst efficiënt in de afwerking; binnen 2 minuten liepen ze uit naar een 2-4 voorsprong.  Kort voor tijd kregen we van de prima leidende Guido nog een vrije trap. Patrick zette zich achter de bal en uiterst fraai krulde hij de bal richting de kruising achter de Brabantse keeper : 3-4. Net voor tijd hadden we via Ron zelfs nog uitzicht op de gelijkmaker maar deze viel niet meer. En zo sloten we onze laatste wedstrijd van het seizoen ondanks een prima wedstrijd tegen een zeer sportieve tegenstander af met een 3-4 nederlaag.

Omdat het toernooi in Silvolde niet doorgaat was het vandaag voor de meeste spelers de laatste sportieve inspanning van dit seizoen.  Een aantal zal donderdags op de training  nog even afbouwen of doet over 2 weken nog mee aan het Reuvers Treffen. Voor alle anderen resteert een verdiende vakantie en afwachten wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Zeker is dat Michel en Remond na langdurig blessureleed niet meer van de partij zijn.  Sommigen hebben aangegeven weer 45 minuten te willen gaan voetballen. Ook is volgend seizoen het laatste seizoen van Ton als leider van ons elftal. Voor de rest zouden we volgend jaar dus bij elkaar moeten kunnen blijven.  Hoe dit allemaal zich ontwikkelt voor ons elftal zal de komende tijd wel duidelijk worden.  Hiermee komt ook een einde aan mijn laatste wedstrijdverslag van dit seizoen.  Hopelijk hebben jullie ze met plezier gelezen ! Dus: allen een prettige, zonnige, vakantie toegewenst en tot in augustus!

 

 

Reuver 7 – FC Cranendonck 6

Ruststand 0-1

Eindstand 3-4

 

Op de dag waarop ’s middags de Nederlandse competitie werd beslist in het voordeel van Ajax kwamen we vanmorgen bij elkaar voor onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen onze Brabantse tegenstander uit Cranendonck.  Nadat onze wedstrijd tegen Brevendia eerst werd verplaatst en daarna helemaal uit het programma werd gehaald waren we vandaag benieuwd of onze tegenstander vandaag wel zo sportief zou zijn om te komen opdagen.  Gelukkig bleek deze vrees ongegrond en kwam onze tegenstander uit Brabant keurig op tijd op het sportpark aan. Naast de gebruikelijke afmeldingen van Michel en Remond hadden ook Mark, Lon, Rob en Marius zich voor vandaag afgemeld. Peter had de seizoensafsluiting van vorige week moeten bekopen met een blessure zodat hij ook op het formulier ontbrak.  Met onze vaste grensrechter Lou als wissel begonnen we aan onze laatste wedstrijd. Voorin hadden we een nieuwtje: Coen stond samen met Jos in de spits.

Vanaf het begin zagen we een prima spelend Reuver uit de startblokken komen.  Fris en vrolijk combinerend probeerden we in de buurt te komen van het doel van onze Brabantse tegenstander. Na een twintigtal minuten had de keeper uit Cranendonck al moeten redden op prima schoten van Ron en Coen. En ook Patrick was dichtbij de openingstreffer na wederom een prima schot.  Na 20 minuten ging de spits van Cranendonck alleen op Hen af maar Hen redde bekwaam en voorkwam een achterstand. Even later kopte Patrick na een prima aanval via Coen en Fran net naast. Helaas kwamen we in de 25e minuut toch op achterstand toen Cranendonck de bal onhoudbaar voor Hen in de lange hoek plaatste: 0-1. Een bekeken kopbal van Jos miste even later net het doel. En zo gingen we met een kleine achterstand de rust in.

De 2e helft begonnen we met Lou in de plaats van Patrick. Helaas moest Coen, na een prima debuut in de voorhoede, kort na rust de strijd staken en moest Patrick weer vol aan de bak. In de 45e minuut kwamen we op gelijke hoogte met onze tegenstander: Jos leek eerst de Brabantse keeper te passeren maar deze kon nog net redden. Fran was echter zo alert om de afvallende bal prima in te schieten: 1-1 .  In de 50e minuut was het “Koekie-time”.  Helaas voor ons echter in eigen doel! : 1-2. Meteen hierna schoot Dennis de bal prima richting lange hoek maar de keeper van de tegenstander redde geweldig. Ron had inmiddels aangegeven dat hij niet meer verder kon omdat zijn linkerschoen kapot was. Omdat dit teveel tijd zou kosten bood Coen zijn linkerschoen aan, waarna Ron deze dankbaar aantrok. Een geweldige keuze zou blijken want in de 60e minuut scoorde Ron met zijn linker (en dus met Coen’s schoen!) de verdiende gelijkmaker: 2-2.  Cranendonck bleek echter uiterst efficiënt in de afwerking; binnen 2 minuten liepen ze uit naar een 2-4 voorsprong.  Kort voor tijd kregen we van de prima leidende Guido nog een vrije trap. Patrick zette zich achter de bal en uiterst fraai krulde hij de bal richting de kruising achter de Brabantse keeper : 3-4. Net voor tijd hadden we via Ron zelfs nog uitzicht op de gelijkmaker maar deze viel niet meer. En zo sloten we onze laatste wedstrijd van het seizoen ondanks een prima wedstrijd tegen een zeer sportieve tegenstander af met een 3-4 nederlaag.

Omdat het toernooi in Silvolde niet doorgaat was het vandaag voor de meeste spelers de laatste sportieve inspanning van dit seizoen.  Een aantal zal donderdags op de training  nog even afbouwen of doet over 2 weken nog mee aan het Reuvers Treffen. Voor alle anderen resteert een verdiende vakantie en afwachten wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Zeker is dat Michel en Remond na langdurig blessureleed niet meer van de partij zijn.  Sommigen hebben aangegeven weer 45 minuten te willen gaan voetballen. Ook is volgend seizoen het laatste seizoen van Ton als leider van ons elftal. Voor de rest zouden we volgend jaar dus bij elkaar moeten kunnen blijven.  Hoe dit allemaal zich ontwikkelt voor ons elftal zal de komende tijd wel duidelijk worden.  Hiermee komt ook een einde aan mijn laatste wedstrijdverslag van dit seizoen.  Hopelijk hebben jullie ze met plezier gelezen ! Dus: allen een prettige, zonnige, vakantie toegewenst en tot in augustus!

 

 

Reuver 7 – DESM 6

Ruststand  0 - 4

Eindstand  1 - 6

 

Na de wedstrijd tegen de koploper uit Meijel ging ik vanmorgen naar het sportpark met de verwachting dat ik vandaag verschillende spelers wel eens zou moeten teleurstellen aangezien het er afgelopen donderdag nog naar uitzag dat er vandaag wel eens  15 spelers  aanwezig zouden zijn.   Deze verwachting spatte bij aankomst al snel als een zeepbel uiteen;  naast de vaste afmeldingen van Michel en Remond hadden  John, Koekie, Rob, Coen en Marius zich voor vandaag afgemeld. Daarnaast had Peter een mysterieus naamloos SMS-sje ontvangen van een speler die pas de 2e helft zou komen.  Na wat gepuzzel kon ik nog 12 spelers op het wedstrijdformulier noteren; onze onbekende SMS-er zou Dennis moeten zijn immers hij was de enige die er bij het begin van de wedstrijd nog niet was. Gelukkig was Jos fit genoeg om te starten en is Lou inmiddels zo afgetraind dat hij een hele wedstrijd kan spelen.  Omdat Lou dus hard nodig was in het veld en er ook niemand meer op de bank zat moest ik zelf beginnen met vlaggen.  Voor dat we aan de wedstrijd begonnen hield Ton een emotionele toespraak in de kleedkamer; het was fijn dat hij weer een wedstrijd van ons kon bezoeken. Het doorgaan van de wedstrijd was heel even een probleem toen bleek dat onze gasten uit Moesdijk geen shirts hadden meegenomen;  Hen had echter nog wat shirts achter de hand en zo stonden we bij de aftrap tegenover een tegenstander in AC Milan tenue.

En zo begonnen we net na half tien aan de eerste van een reeks van 3 thuiswedstrijden op een rij. Onder een stralend paaszonnetje lieten we de eerste helft prima spel zien.  Er werd goed  gevoetbald en we lieten de bal prima rondgaan. Helaas was onze tegenstander vandaag uiterst effectief. Na 20 minuten stonden we al met 0-2 achter na twee prima Weertse aanvallen waarbij Hen geen kans kreeg zich te onderscheiden.  Voor de rust liep DESM zelfs uit naar 0-4. Konden we daar dan niets tegenover stellen? Jawel hoor : zo waren er prima schoten van Fran, Ron en Patrick maar we hadden het geluk vanmorgen niet aan onze zijde. En zo gingen we de rust in.

In de 2e helft begonnen we met Dennis in de plaats van Lon en ging Marc in de spits spelen. Na een vijftal minuten kwam Patrick, na een prima solo van Fran, net te kort om de bal in te tikken.  Diezelfde Fran kwam even later ook net enkele centimeters te kort bij een diepe bal toen hij alleen op de keeper leek af te kunnen gaan. Na een kwartier had Jos toch weer teveel last van zijn blessure en moest zich laten vervangen door Lon. Net na de wissel schoot onze tegenstander zelfs de 0-5 binnen. Vervolgens schoot Lou de bal prima in maar de keeper haalde de bal met een uiterste krachtinspanning uit de linkerbenedenhoek.  Een mooie actie die zeker een doelpunt had verdiend. In de 60e minuut was het zelfs 0-6 geworden.  In het laatste gedeelte van de wedstrijd konden we nog genieten van een een prima voorzet van Lon die door Fran net naast werd gekopt. En net voor tijd werden we toch beloond voor ons prima spel; uit een corner rondde Ron prima af: 1-6. Met een beetje geluk had Errol in de slotminuut na een prima solo er nog eentje in kunnen prikken maar zijn poging ging net naast. Na 70 minuten vond Guido het verder wel prima en blies hij af met 1-6 op het scorebord.

RKMSV 8 - Reuver 7

Ruststand 2-0

Eindstand 6-1

 

 

Het was een prima lenteweertje toen we vanmorgen bij elkaar kwamen voor onze wedstrijd tegen koploper RKMSV. Voor deze wedstrijd hadden we een hele waslijst vol met afmeldingen. John, Hen, Fran en Coen waren er om diverse redenen niet bij en Jos was nog te geblesseerd.  Wel ging  Jos mee naar Meijel als supporter.  We hadden slechts 1 reservespeler namelijk onze vaste grensrechter Lou. Voor de zekerheid heb ik Jos ook nog op het wedstrijdformulier vermeldt; mocht er iemand noodgedwongen uitvallen dan hadden we met Jos in elk geval nog een vlagger achter de hand.  Voor één persoon binnen ons elftal was dit natuurlijk een heel bijzondere wedstrijd: Koekie.  Nadat op het laatste moment zijn transfer naar Meijel niet doorging was hij er natuurlijk op gebrand zich vandaag extra te willen bewijzen.

Omdat de koploper hun laatste 2 wedstrijden had verloren vertrokken we met een goed gevoel richting Meijel. Om ons alvast  een beetje in de war te brengen had de scheidsrechter voor aanvang de wedstrijd opmerkingen over ons elftal; volgens de regels hadden we teveel dispensatiespelers binnen ons team. Gelukkig konden we in overleg met onze tegenstander echter toch aan de wedstrijd beginnen.

Het goede gevoel was echter van wel heel korte duur. Er was nog niet eens één minuut gespeeld toen de bal al achter Patrick in het net lag: 1-0. Duidelijk was dat onze tegenstander de misstappen van de laatste weken tegen ons wou rechtzetten. Nauwelijks bekomen van de snelle openingstreffer  moest Patrick bij een Meijelse corner een geweldige redding verrichten om ons te behoeden voor een nog grotere achterstand.  Echter na 7 minuten was het weer raak: bij een geplaatst schot was  Patrick kansloos : 2-0.   Het zou wel eens een moeilijk dagje kunnen worden!  Gelukkig bleven we wel voetballen en werd er soms prima gecombineerd. Na een kwartiertje speelde Marius Lon aan die met een Braziliaanse beweging van zijn Meijelse tegenstander wegdraaide en met een goed schot net naast de rechterpaal mikte. Aan de andere kant hield Patrick bij diverse Meijelse aanvallen soms met prima keeperswerk en soms met kunst- en vliegwerk het doel schoon. En zo gingen we met een 2-0 achterstand de rust in.

In de 2e helft nam Jos de vlag over van Lou, die op de positie van Errol ging spelen.  Lou had dit seizoen tot nu toe slechts 10 minuten gespeeld dus dit kon vandaag voor hem wel eens een record worden. Uiteraard lieten we Koekie natuurlijk ook op zijn positie staan.  RKMSV maakt in deze helft optimaal gebruik van hun grote selectie; de invallers bleken nog beter dan hun basisspelers en binnen 10 minuten liepen ze uit naar een 4-0 voorsprong. De 2e helft kwamen we wat minder in ons spel en bleek de tegenstander toch wel enkele maatjes te groot. Ondanks het stralende zonnetje zag Thijs na een kwartier in de 2e helft sterretjes; hij kreeg een keihard schot van Meijel vol in zijn gezicht en ging helemaal gestrekt. Gelukkig konden we hem weer oplappen. Even later kwam RKMSV in de 52e minuut op 5-0. Thijs had toch nog te veel last van het harde schot en 10 minuten voor het einde werd hij nog vervangen voor Errol.  Nadat Meijel in de 62e minuut op 6-0 was gekomen was het even later echter tijd voor een echte “Reuver 7 classic”. Rob gaf een diepe voorzet richting Ron; de controle van Ron met de borst was al fenomenaal, zijn volley was nog mooier:  verwoestend haalde hij uit en over  de Meijelse keeper  viel de bal schitterend binnen:  6-1.  Een mooie afsluiter van een wedstrijd waarin voor ons vandaag geen eer viel te behalen. 

Volgende week in het Paasweekend spelen we op maandag  thuis tegen DESM. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we dan weer eens met een complete selectie aantreden. Gezien de inzet die we vandaag lieten zien moet er volgende week zeker een goed resultaat mogelijk zijn.

 

 

Reuver 7 – Oda 7

 

Ruststand 0-1

 

Eindstand 0-2

 

 

 

Na een weekje rust kwamen we vandaag weer bij elkaar op het sportpark.  De weergoden waren ons goed gezind  want het was een heerlijk weertje. Of het aan het mooie lenteweer lag of ergens anders aan weet ik niet maar we hadden slechts 2 afmeldingen. Alleen Coen en John ontbraken. Wel hadden we wat twijfelgevallen maar die zouden tijdens de warming-up bekijken of ze toch konden voetballen. Voor Peter pakte dit goed uit, hij was in staat te spelen maar Jos was ondanks de rust van de laatste weken nog niet tijdig hersteld van zijn blessure.  Dus noteerden we 2  reserves op de spelerslijst : Marius en Koekie. Peter had voor een nieuwtje gezorgd in de voorhoede;  Mark moest samen met Lon voor het gevaar voorin zorgen.

 

Onder een stralend zonnetje floot onze vaste scheidsrechter Guido even na 09.30 voor het begin van de wedstrijd.  Na een paar minuten kreeg Oda, na een misverstand in onze verdediging, een grote kans om op voorsprong te komen maar die kans werd gemist.  Ook Dennis leek na enkele minuten uit te moeten vallen maar gelukkig verbeet Dennis de pijn en kon hij toch verder voetballen.  Na  een kwartier kwam Oda toch op  0-1 toen hun spits prima afrondde na een aanval over rechts.  Helaas misten we de 1e helft  toch wat stootkracht voorin en konden we het onze gasten niet echt lastig maken. Net voor de rust had Fran met een beetje geluk voor de gelijkmaker kunnen zorgen.  Eerst kon hij een prima kans net niet verzilveren en uit de daaropvolgende  hoekschop nam hij de bal met zijn mindere been meteen op de slof maar redde de Oda keeper prima.  Zo gingen we met een kleine achterstand de kleedkamer in.

 

De 2e helft begonnen we met een tweetal nieuwe krachten; Marius kwam Fran vervangen en Koekie, gesterkt doordat hij dit seizoen alleen nog maar thuiswedstrijden hoeft te spelen kwam Thijs vervangen.  De 2e helft was maar een paar minuten bezig toen de gasten uit Weert hun voorsprong wisten uit te breiden naar 0-2. (NB. Hen heeft me na afloop van de wedstrijd gevraagd of ik niet wou vermelden dat de Oda-speler  de bal hierbij door zijn benen speelde. Uiteraard wil ik aan het verzoek van Hen voldoen en zal ik het hierover in het verslag ook niet verder over hebben).  Toch kregen we de 2e helft nog wel een aantal goede kansen om dichterbij te komen, maar eerlijk is eerlijk: de Oda keeper speelde gewoon een goede wedstrijd. Hoe hij het allemaal deed was misschien niet altijd even fraai maar hij hield zijn doel wel schoon.  De beste kans was in de 60e minuut nog voor Fran; na een geweldige pass van Errol (buitenkantje schoen) kwam Fran vrij voor de Oda-doelman maar zijn poging mistte  het doel maar net. En net voor tijd schoot Rob van ver prima op het doel maar ook nu zat de keeper er weer prima bij.  En zo eindigde de wedstrijd in een 0-2 overwinning voor onze gasten uit Weert.

 

Op basis van de 2e helft van vandaag en de inzet die men op donderdag op de training laat zien kunnen we volgende week  met een gerust hart afreizen naar Meijel, de trotse koploper in onze klasse. 

 

 

RKHVC 4 - Reuver 7

Ruststand 1-2

Eindstand 2-3

 

Na de kansloze nederlaag tegen Heythuysen vorige week speelden we vandaag tegen Hunsel, één van de ploegen die we thuis op een verdienstelijk gelijkspel konden houden.  Vorige week had een aantal spelers reeds  te kennen gegeven vandaag niet te kunnen voetballen. Gelukkig was het 6e elftal vandaag vrij en bereid om ons uit de nood te helpen. Met liefst 5 gastspelers (Kevin Achten, René Janssen, Marcel Nooyen, Ralph Engbrocks en Smul) vertrokken we richting Hunsel.  De mail van Ton had goed geholpen: iedereen was tijdig aanwezig.

14 spelers stonden er in totaal op het wedstrijdformulier. We begonnen uiteraard met al onze gastspelers in de basis en met John en Patrick op de bank. De inmiddels helemaal afgetrainde Lou was ook als reserve beschikbaar mocht de nood aan de man komen. Smul had van tevoren aangegeven dat hij last had een ribblessure waardoor hij tijdens de wedstrijd misschien last kon hebben van een paar onverwachte bewegingen, maar Peter stelde hem gerust dat dit geen enkel probleem was. Gelukkig kon Smul na een geslaagde warming-up toch aan de wedstrijd beginnen.

Om 10 uur begonnen we aan de wedstrijd en meteen lieten we de bal goed rondlopen. Tenminste dat was onze bedoeling maar de bal maakte op het zeer hobbelige veld vaak de vreemdste bewegingen en maakte het ons  en onze tegenstander bijzonder lastig.  Maar al met al controleerden we vanaf het beginsignaal de wedstrijd. Geheel onverwachts  kwamen we na 10 minuten op achterstand; bij een bal richting Hen kwam de bal op een polletje, waarna Hen geheel verblind door de felle zon ongelukkig tegen een Hunselse spelers aanschoot en de bal in ons doel belandde : 1-0. Maar we zaten niet bij de pakken neer en gingen op zoek naar de gelijkmaker. In de 15e minuut viel deze en schoot Marcel Nooyen prima binnen:  1-1. In de 25e minuut kwamen we dankzij René Janssen op voorsprong : 1-2. Met deze stand gingen we de rust in.

In de rust liepen John en Patrick zich warm om de 2e helft in te vallen. Errol en Lon konden even gaan rusten van hun inspanningen van de 1e helft. Verder was er ook geen reden om te wisselen; het stond prima en zelfs Smul had zijn bewegingen helemaal onder controle.

En zo begonnen we vol goede moed aan de 2e helft.  In de 42e minuut viel dan ook volkomen onverwacht de gelijkmaker; een Hunselse speler schoot vanuit een lastige hoek onverwachts op doel en tot verbazing van iedereen viel de bal in de lange hoek precies in de kruising : 2-2. Een onverwachte tegenslag waar we heel even van moesten bijkomen. Na een kwartier in de 2e helft echter kwamen we toch weer op voorsprong, Ralph bekroonde een prima actie met even goed schot en scoorde de 2-3. Uiteraard waren we van plan dit niet meer uit handen te geven. Met een voorbeeldige inzet en goed en geconcentreerd verdedigen speelden we de wedstrijd prima uit.  Marius had zelfs net voor tijd een prima kans om de voorsprong te vergroten maar helaas kon hij de RKHVC-doelman niet passeren. En tot opluchting van ons allemaal blies de zeer goed leidende Hunselse scheidsrechter  na 70 minuten voor het einde.  En zo vertrok ik samen met Ton terug naar Reuver om te wedstrijd nog even te evalueren  en deponeerde ik met veel plezier  het wedstrijdformulier bij Jan in de brievenbus. Ik weet zeker dat Jan verbaasd zal hebben opgekeken toen hij de uitslag las.

Rest natuurlijk een woord van dank aan Kevin, René,  Marcel, Ralph en Smul. Het waren 70 geweldige minuten!

Volgende week hebben we een weekje extra rust en op 10 april wacht met Oda ongetwijfeld wel weer een zware dobber. Maar tot dan kunnen we nog lekker nagenieten van onze overwinning !

Wedstrijd: HEYTHUYSEN 6 - VV Reuver 7

thuisploeg: HEYTHUYSEN 6

uitploeg: VV Reuver 7

uitslag: 6 - 0

locatie: Sportpark Molenhoek Heythuysen

datum: zondag 3 oktober 2010, 10:00 uur

wedstrijdverslag

Heythuisen-Reuver 7     Ruststand 4-0   Eindstand  6-0

Na de overwinning van vorige week gingen wij met goede moed naar Heythuisen deze tegenstander had nog maar een wedstrijd gespeeld en ook nog flink verloren,dus wij dachten toch wel punten te halen,maar we werden hard op de feiten gedrukt,een veel beter Heythuisen begon de wedstrijd zeer fel ze waren op alle fronten beter als Reuver en wij gingen dat ook met een 4-0 achterstand rusten. De 2e helft was precies hetzelfde deze tegenstander was toch een maatje te groot voor ons,ook verloren wij Marius Kersbergen met een flinke enkelblessure, onze tegenstander scoorde nog 2 maal en verloren wij deze wedstrijd dan ook met 6-0.

Wedstrijd: HEBES 4 - VV Reuver 7

thuisploeg: HEBES 4

uitploeg: VV Reuver 7

uitslag: 3 - 1

locatie: Sportpark Reutsdaal te Heel

datum: zondag 12 september 2010, 09:30 uur

wedstrijdverslag

Hebes 4- Reuver 7

Ruststand 2-0       Eindstand 3-1

25 minuut 1-0
30 minuut 2-0
40 minuut 3-0
55 minuut 3-1  Ron Timmermans

De eerste wedstrijd moesten wij aantreden tegen HEBES in het verleden nog nooit van gewonnen,de eerste helft ging het gelijk op met diversen kansen voor beide elftallen. In de 25e minuut kwam HEBES toch op voorsprong 1-0, 5 minuten later werd het zelfs 2-0, met die stand gingen wij dan ook rusten. Na de rust werd het zelfs in de 40 minuut 3-0. Even daarna werd er gewisseld Fran v/d Mortel werd er geblesseerd uitgehaald en Jos Verstappen werd door de leider in de spits gezet even daarna bleek het een goede zet te zijn geweest want uit een aanval van Reuver verlengde Jos Verstappen de bal naar Ron Timmermans die daar dankbaar gebruik van maakte 3-1.Hebes kreeg ook nog wel kansen maar Hen Levels liet zich niet meer verrassen, 10 minuten voor tijd moesten we Thijs v/d Logt nog met een blessure vervangen. Over het algemeen toch wel een verdiende overwinning voor HEBES, maar wij hebben toch ook wel wat voetbalvermogen  dit seizoen in onze ploeg gekregen,dus dat geeft toch wel hoop in de toekomst.

Wedstrijd: EINDSE BOYS 4 - VV Reuver 7

thuisploeg: EINDSE BOYS 4

uitploeg: VV Reuver 7

uitslag: 5 - 2

locatie: Sportpark Op de Hooven Nederweert Eind

datum: zondag 19 september 2010, 10:00 uur

wedstrijdverslag

Eindse-Boys-Reuver 7  Ruststand 2-0  Eindstand 5-2

We begonnen heel goed aan de wedstrijd al na een paar minuten voetballen kreeg Jos Verstappen een kans om Reuver op voorsprong te brengen,maar helaas stond het vizier niet op scherp en ging de bal langs de verkeerde kant van de paal naast. Na 10 minuten kwamen wij op een 1-0 achterstand even na 20 minuten voetballen greep het noodlot toe wij moesten Thijs v/d Logt wisselen vanwege een blessure en even daarna ook Dennis Peeters nog met een blessure, Eindse boys was wel iets sterker en kwamen dan ook na 30 minuten op 2-0. Toch kregen wij nog een hele grote kans om op 2-1 te komen Remond Deuning  ging alleen op de keeper af maar zijn schot ging over de lat dus gingen wij met een 2-0 achterstand rusten. Vol goede moed begonnen wij aan de 2e helft maar wij werden door Eindse-Boys in de 40 en 41 minuut op de feiten gedrukt en stonden toen al met 4-0 achter,maar het leed was nog niet geleden Ron Timmermans maakte ook nog een eigen doelpunt 5-0. Het laatste kwartier was toch voor Reuver er kwamen toch nog kansen voor ons elftal en Patrick Gregoor had het vizier wel op scherp staan een schot van hem werd wel van richting veranderd en belande in het doel 5-1 maar zijn 2e doelpunt was een geweldig schot in de uiterste hoek 5-2. De overwinning was wel verdiend maar wij zagen ook wel een paar licht puntjes in ons elftal.

Wedstrijd: VV Reuver 7 - RKSVV 3

thuisploeg: VV Reuver 7

uitploeg: RKSVV 3

uitslag: 2 - 0

locatie: Sportpark Dijckerhof

datum: zondag 26 september 2010, 09:30 uur

wedstrijdverslag

Reuver 7-RKSVV  Ruststand 1-0  Eindstand 2-0

Vandaag hebben wij gevoetbald zo als wij als leiders dat graag zien,met veel inzet en ook nog mooi voetbal begonnen wij de wedstrijd tegen RKSVV. Na 5 minuten spelen kwamen wij door Lon Smeets op 1-0, en na 10 minuten spelen hadden wij al op 2-0 kunnen staan,maar dat lukte jammer genoeg niet,een domper in de wedstrijd was dat we na een kwartier spelen Thijs v/d Logt weer moesten wisselen,hij werd vervangen door Rob Verkoelen en Ron Timmermans werd door de leider als laatste man neergezet. De toeschouwers werden beloond op een hele goede eerste helft. In de rust werden er nog 4 spelers gewisseld. De 2e helft was weer de moeite waard wij kregen diversen kansen, op aangeven van Lon Smeets naar Fran v/d Mortel hadden wij op 2-0 moeten staan maar de keeper van RKSVV stond dat niet toe. Een minuut daarna kopte Marc Janssen net naast. Daarna kreeg RKSVV ook nog diversen kansen op 1-1 maar we hebben Hen Levels in het doel staan en die liet dat niet toe hij keepte een berenpartij. In de 23 minuut was het toch raak voor Reuver. Marius Kersbergen schoot op het doel de bal werd iets van richting veranderd en de keeper was kansloos 2-0.De ontlading in het veld en daarbuiten was zeer groot. Over en weer kregen de partijen nog wat kansjes maar onder de goed leidende scheidsrechter Maurice Schouenberg konden wij de 2-0 vast houden en waren de eerste 3 punten dit seizoen binnen en zijn we van die hatelijke laatste plaats af.

Opmerking: Zoals jullie weten is er elke donderdagavond trainen wij hebben vernomen dat er toch van ons elftal verschillende spelers daar dankbaar gebruik van maken,en daar zijn wij dan ook blij om. Zo te zien werp dat zijn vruchten af. Zie bovenstaand verslag.

 

Wedstrijd: HEYTHUYSEN 6 - VV Reuver 7 Uitslag 6-0

thuisploeg: HEYTHUYSEN 6

uitploeg: VV Reuver 7

uitslag: 6 - 0

locatie: Sportpark Molenhoek Heythuysen

datum: zondag 3 oktober 2010, 10:00 uur

wedstrijdverslag

Heythuisen-Reuver 7     Ruststand 4-0   Eindstand  6-0

Na de overwinning van vorige week gingen wij met goede moed naar Heythuisen deze tegenstander had nog maar een wedstrijd gespeeld en ook nog flink verloren,dus wij dachten toch wel punten te halen,maar we werden hard op de feiten gedrukt,een veel beter Heythuisen begon de wedstrijd zeer fel ze waren op alle fronten beter als Reuver en wij gingen dat ook met een 4-0 achterstand rusten. De 2e helft was precies hetzelfde deze tegenstander was toch een maatje te groot voor ons,ook verloren wij Marius Kersbergen met een flinke enkelblessure, onze tegenstander scoorde nog 2 maal en verloren wij deze wedstrijd dan ook met 6-0.

 

Wedstrijd:Reuver-RKHVC Ruststand 0-0 Eindstand 1-1

Onder een stralend oranje zonnetje begonnen wij de wedstrijd tegen RKHVC uit Hunsel,het was een gelijkopgaande wedstrijd die geen winnaar verdiende.RKHVC kwam wel op 0-1 voor maar Ron Timmermans maakte voor Reuver de verdiende gelijkmaker.

RKHVC 0-1

Reuver 1-1

                                                                   

FC.Oda-Reuver 7 Ruststand 1-1 Eindstand 3-1

Vandaag hadden wij de moeilijke wedstrijd tegen Oda,de eerste helft was zeer aantrekkelijk er werd van Reuverzijde heel goed gevoetbald.de bal ging goed rond en wij kregen ook wat kansjes,toch kwam Oda uit een vrijeschop op voorsprong1-0.De scheidsrechter was nog bezig om de muur op afstand te zetten intussen werd de vrijeschop genomen en die ging het doel in,wij protesteerde nog wel maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed en dat was toch een domper voor ons elftal.10 minuten daarna kregen wij een corner die werd door John Bernards goed genomen en Jos Verstappen kreeg die bal precies op zijn hoofd en de keeper van Oda was kansloos 1-1.met deze stand gingen wij dan ook rusten. In de rust werd er nog gewisseld.Peter Smits-Mark Janssen (k) en Lon Smeets gingen er uit en Mark Janssen-Rob Verkoelen en Errol Senturk kwamen er in.In de 2e helft was Oda toch sterker dan Reuver en scoorde dan ook nog 2 keer wij kwamen nog 2 maal voor het doel van Oda, maar konden aanvallend geen vuist meer maken,dus verloren wij deze wedstrijd met 3-1.

wij hadden vandaag 2 gastspelers van de veteranen John Kessels en Twan Kamerman die een goede wedstrijd speelden.Ook Patrick Gregoor normaal veldspeler van ons elftal was vandaag keeper,had een hele goede dag hij keepte een geweldige wedstrijd (Babos N.E.C)

                    

Brevendia-Reuver Ruststand 0-0 Eindstand 2-0

Er zijn veel wegen die naar Stramproy leiden,door veel werkzaamheden aan de weg kwamen we toch (veel te laat)in Stramproy aan.We begonnen de wedstrijd dan ook 20 minuten later,na 5 minuten spelen kregen wij de eerste domper in deze wedstrijd Remond Deuning raakte zwaar geblesseerd en moest per brancard van het veld gedragen worden.Zo goed als wij vorige week speelde was daar de eerste helft helemaal niks van te zien,onze tegenstander kon de eerste helft ook geen vuist maken en gingen wij met de stand 0-0 rusten.Na de rust was het spel wel wat beter maar Brevendia kwam door een geweldig schot in de kruising op een 1-0 voorsprong,even daarna werd het zelfs 2-0,daarna kregen wij ook nog wel diversen kansen maar de afwerking was niet goed,de beste kans was nog een strafschop die jammergenoeg door Jos Verstappen werd gemist,even daarna kon Jos het nog goed maken maar hij miste,John Selen had ook wel wat pech met schoten van afstand op het doel van Brevendia net naast of net over.Een gelijkspel had er toch wel ingezeten.

Onze gastspelers willen wij bedanken voor hun inzet in ons elftal.

Leo van Maris.

Frank Selen.

John Selen.

Remond Deuning zullen wij een tijd moeten missen,Wat we gehoord hebben heeft hij zijn meniscus gescheurd.Wij wensen hem natuurlijk heel veel beterschap.

Reuver-RKSVM Ruststand 0-3 Eindstand 0-7

 

 Onder regenachtige omstandigheden begonnen wij de wedstrijd tegen onze koploper uit onze klasse zeer goed,vanaf de aftrap had de tegenstander nog geen bal aangeraakt of we kregen een hele goede mogelijkheid om op 1-0 te komen,direct na deze grote kans kwam een aanval van RKSVM en dat was wel direct raak 0-1.RKSVM was toch wel een sterke tegenstander met diversen knappe voetballers in hun elftal,ze konden dan ook de voorsprong tot 0-3 uibouwen,met die stand gingen wij dan ook rusten.Na de rust kregen wij toch wel wat kansen om te scoren maar ons lukte dat niet RKSVM wist wel nog 4 maal het net te vinden en verloren wij deze wedstrijd die onder de goedleidende scheidsrechter Guido Hermans dan ook met 0-7

DESM-REUVER Ruststand 4-1 Eindstand 7-3

Doelpuntenmakers Reuver Lon Smeets-Marius Kersbergen-Rob Verkoelen

Een wedstrijd om heel gauw te vergeten,het liep helemaal niet bij ons en we waren meer tegen ons zelf aan het voetballen als tegen de tegenstander.Bij de rust stonden we al met 4-1 achter.Tijdens de rust nog besproken dat het echt anders moest,maar ook de 2e helft liep helemaal niet.Het enigste positieve van de wedstrijd was dat wij 3 maal het net wisten te vinden en het waren 3 mooie doelpunten.