Wilhelmina-Reuver

Wilhelmina'08 3 Reuver 7Uitslag 6 0 verslag.pdf
PDF – 141.5 KB 5 downloads
Wilhelmina'08 3 Reuver 7Uitslag 6 0 verslag.docx
Word – 15.1 KB 8 downloads

Wilhelmina’08 3 - Reuver 7

Ruststand   3-0

Eindstand  6-0

 

Twee weken na onze laatste thuiswedstrijd tegen Laar kwamen we vandaag op het sportpark bij elkaar voor onze uitwedstrijd tegen Wilhelmina , een tegenstander die we in het verleden op eigen veld al eens hadden weten te verslaan; destijds waren we in een ware klassieker welke onder Syberische omstandigheden werd gespeeld met 4-3 de bovenliggende partij. Maar ja resultaten uit het verleden tellen niet meer en van Syberische temperaturen was al helemaal geen sprake.  Frank, Thijs, Peter en Hen hadden zich afgemeldt maar Hen ging mee als mental coach en Peter als extra vlagger mocht dit nodig zijn. Gelukkig was Rob na een kleine periode van blessureleed ook weer aanwezig.  Tevens was het illustere duo Kessels & Kessels ook weer voor de helft van de partij; John Kessels was bereidt om ons uit de nood te helpen.  Iets later dan de meeste spelers (Fran had de route-beschrijving van Hen verkeerd uitgelegd) kwamen we op sportpark Drakesteyn aan. Met 14 spelers op het wedstrijdformulier en met Patrick, Fran en John op de bank begonnen we even na 10 uur aan de wedstrijd.  Even na 12 uur vertrokken we weer terug naar Reuver.

Wat er in de tussenliggende tijd gebeurde? In de 1e helft stonden we 35 minuten op het veld,  gevolgd door een pauze van een klein kwartier, weer gevolgd door een 2e helft van wederom 35 minuten.  Het hoogtepunt van de wedstrijd viel ook pas in de 70e minuut: de Weertse scheidsrechter blies voor het einde van de wedstrijd. 

Was het de nasleep van het einde van de zomertijd? Had het goede spel van de week voor de brunch ons een beetje in slaap gesust? Was het het mooie zonnetje dat  voor een kort lontje zorgde bij een enkele speler?  Of kwam het door de aanwezigheid van een zoontje en  vriendin dat er zelfs voor een leeg doel niet werd gescoord? Wie er een verklaring voor heeft mag het zeggen.  Er kan veel over worden geschreven maar dat laat ik liever achterwege. Een uitzondering wil ik wel nog maken voor onze gastspeler John Kessels; dankzij voortreffelijk  keeperswerk zorgde hij er in elk geval nog voor dat de dramatische nederlaag niet nog hoger uitviel.

Gelukkig hoeven we maar een week te wachten om dit recht te zetten. Immers volgende week is Leveroy te gast op sportpark Dijckerhof.  Zoals het ernaar uitziet zal het donderdag nog wel even puzzelen worden  om een voldoende aantal spelers op het wedstrijdformulier  te krijgen. Het regende afmeldingen voor volgende week. Zoals het er nu naar uitziet zullen we het in elk geval moeten stellen zonder Coen Franssen; Coen had tijdens de 1e helft het Weertse sportpark reeds verlaten en kwam ’s middags terug naar de kantine in Reuver  om zijn spullen in te leveren. Coen heeft er voor gekozen  om de voetbalsport (voorlopig?) vaarwel te zeggen en zich geheel te richten op zijn andere grote hobby: het vissen. We wensen Coen en zijn vissen dan ook veel geluk en gezondheid toe!