RKHVC 4-Reuver 6  3-0

RKHVC 4  - Reuver 6  

Ruststand   3 - 0

Eindstand   3 - 0

 

Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen, de uitwedstrijd tegen RKHVC 4. Thuis hadden we nipt verloren dus vandaag kregen we de kans om dit recht te zetten. Gezien de stand op de ranglijst zou dit best moeten kunnen, immers RKHVC stond voor deze wedstrijd op de 9e plaats, dus net onder ons. De afmeldingen kwamen voor rekening van Marius, Lau, Frank, Fran, Lon, Peter en Eddie.  Gelukkig was Thijs tijdig hersteld van zijn blessure en kon hij weer leiding geven aan onze achterhoede.  Daarom konden we vandaag 13 spelers op het wedstrijdformulier noteren. Natuurlijk stond deze wedstrijd vooral in het teken van het afscheid van onze spelers Jos Verstappen en Erol Senturk.  Omdat dit afscheid het belang van de wedstrijd enigszins overschaduwde hieronder in het kort de hoogtepunten van de wedstrijd van vandaag:

- 70e minuut: scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd.

Helaas viel er in 70 minuten voetbal niets noemenswaardig te vermelden van onze kant. Het 16-metergebied van de tegenstander bleef voor de meeste spelers van ons onbekend terrein. Naar verluidt was het vandaag de enige wedstrijd van het hele seizoen dat de RKHVC-keeper helemaal niets te doen heeft gehad.  Vooraf dachten we nog dat door het spelen van een geweldige afscheidswedstrijd, Jos en Erol zich nog wel eens zouden kunnen bedenken en zich na afloop met tranen in de ogen toch weer beschikbaar zouden stellen voor het volgend seizoen. Tranen in de ogen hadden beiden wel, echter dit had meer te maken met het vertoonde spel.  

Na afloop van de wedstrijd namen we in de kleedkamer op gepaste wijze afscheid van Jos en Erol. Peter sprak een paar mooie woorden en bedankte hen voor de jarenlange inzet voor ons team. Uit naam van de spelers kregen beiden nog een kleine attentie aangeboden.

Zo zit het huidige seizoen er na 20 wedstrijden op, half september begint de nieuwe competitie.  Terugkijkend zullen we waarschijnlijk op de 7e plaats eindigen; 21 punten (6 gewonnen – 3 gelijk – 11 verloren) en een doelsaldo van 29 doelpunten voor en 49 doelpunten tegen. Al met al dus een redelijk seizoen.  In welke samenstelling we volgend seizoen zullen spelen is op dit moment nog niet zeker.  Zoals gezegd zetten Erol en Jos definitief een punt achter hun actieve voetbalcarrière. Daarnaast neemt Roel een sabbatical en wisselt Hen zijn keeperstenue voor een scheidsrechtertenue.  Ook Patrick kan op dit moment nog niet zeggen of hij zijn voetbalcarrière in Reuver kan voortzetten. Wij hopen natuurlijk van wel.  In elk geval zullen er toch wat mensen bij moeten komen. De tijd zal leren hoe de vereniging dit verder invult.