Reuver-DESM  0-1

Reuver 6 - DESM 7

Uitslag
Ruststand 0 - 1
Eindstand 0 - 1

Doelpunten
--

Wie waren van de partij?
Basis
Eddy
Fran
Frank v B
Koek
Leon (30. Lau)
Marc (35. Andy / 40. Peter)
Marius
Peter (35. Fran)
Raymond
René
Rob (35. Lon / 40. Rob)
Ron

Reserves
Andy / Fran / Lau / Lon

Wedstrijdverloop
Door onvoorziene omstandigheden heb ik helaas de eerste 10 minuten van beide helften gemist. Of we in deze periodes grote kansen gemist dan wel een aantal keer door het oog van de naald zijn gekropen kan ik helaas niet zeggen. Misschien heeft René wel bijna gescoord of Marius met een snoeihard schot de lat geraakt; het zou zo maar allemaal kunnen, ik was er niet bij. Het verslag is daarom ook niet geheel compleet; het zij zo.
Wat ik wel heb gezien was een goed voetballend Reuver 6. Er zaten een maar mooi opgezette aanvallen bij; alleen in de afwerking kwamen we net iets te kort. Helaas had onze koning op de weg Eddie zijn Tom Tom in de 10e minuut nog niet aanstaan zodat de DESM spits ongehinderd op Raymond af kon gaan : 0-1 voor onze gasten. Zoals gezegd lieten we een paar mooie combinaties zien, de 3 oefenwedstrijden hadden ons zichtbaar goed gedaan. Alleen hadden we nu misschien wel teveel tijd zodat we teveel nadachten over wat we moesten doen. René was er de eerste helft misschien nog wel het dichtst bij; na een mooie actie van Peter had hij met een goed schot helaas geen geluk. Voor Leon was één helft al weer teveel. Leon is er nu achter dat er wat betreft conditie op zondag toch wat heel meer wordt gevraagd dan bij de zaterdagveteranen. Ook nu moest hij zicht geblesseerd laten vervangen door Lau. Omdat de gasten ook hun kansen bleven missen gingen we met een kleine achterstand de rust in.
Zoals gezegd heb ik ook van de 2e helft het eerste gedeelte gemist. We deden er vervolgens alles aan om gelijk te maken. Ook zag ik dat het vorige week door mij zo geprezen koningskoppel Lau en Fran voorin weer in ere was hersteld. Dit schiep verwachtingen. Na een kleine 10 minuten gaf Marius een wervelende actie aan de zijlijn een mooi vervolg met een prima voorzet op Lau die net enkele centimeters de kort kwam. Zelfs Lon had bij de tweede paal deze voorzet nog kunnen intikken maar de DESM verdediger gooide zich met zijn hele hebben en houwen voor de bal. Helaas raakte Lon bij deze actie zodanig geblesseerd dat hij zich moest laten vervangen door Rob. Ook Andy moest nog duidelijk wennen aan het hoge tempo dat wij hanteren. Net nadat Lon was uitgevallen moest ook hij zich moegestreden laten vervangen door Peter. Peter stond nog maar net in het veld toen we Lau bijna zagen scoren maar de DESM keeper was net op tijd zijn doel uit. Ook na 20 minuten had Ron met een prima schot weinig geluk. Even later bereikte Fran met een mooie individuele actie de achterlijn, hij gaf hem prima voor op René maar de keeper van DESM haalde met een laatste krachtinspanning de bal nog van de doellijn. Toen Lau ook met een mooie vrije trap net voor tijd geen geluk had was het wel duidelijk dat we vandaag niet zouden scoren. En dus gingen we in onze wedstrijd voor de competitie meteen het schip in. Maar nogmaals zo slecht was het allemaal niet.


Bijzonderheden
Digitaal wedstrijdformulier
Het was even wennen; het wedstrijdformulier werd vandaag voor het eerst digitaal ingevuld. Het liep niet helemaal op rolletjes, vandaar dat ik ook van beide helften een gedeelte heb moeten missen.

Oude bekenden
In de oefenwedstrijden was hij er nog niet bij. Vandaag was hij terug na een welverdiende vakantie in Kroatië: Marc.
Helaas kon ook Magic Marc de wedstrijd niet doen kantelen. Eén helft en toen was de accu leeg.
Ook Erol had de weg na het sportpark gevonden. Kan hij het spelletje toch niet missen?
Andy had vorige week al even meegedaan in onze laatste oefenwedstrijd in en tegen VOS. Sinds september 2007 was hij geen lid meer van VV Reuver.
Nu is hij ook weer terug; hopelijk blijven hem verdere blessures bespaard.

Scheidsrechter
Ook bij de KNVB zullen ze het wedstrijdformulier vandaag hebben ingelijst. Want het stond er toch echt: scheidsrechter Reuver 6 - DESM 7 : Thijs van der Logt.
Wie had gedacht dat deze 60-jarige veteraan nog eens zijn debuut zou maken als KNVB-scheidsrechter?
In werkelijkheid floot vandaag Peter Beurskens. Echter wat we ook probeerden met het digitale formulier; we konden Peter nergens terugvinden.
Onze wedstrijdsecretaris besloot toen maar om een speler als scheidsrechter te vermelden, en dat werd dus Thijs.

Doelpunten
Elke elftal in onze klasse dat ook in het veld kwam scoorde een doelpunt. Alleen wij niet. Dit moet anders!


What's next?

Volgende week gaan we op bezoek bij RKHVC uit Hunsel.
We trappen dan af om 10.00 uur op sportpark In 't Veldt.