Home » 2017-2018 Reuver 5 Wedstrijdverslagen » 2013-14 » Reuver-Wilhelmina 08

Reuver-Wilhelmina 08    0-2

Reuver 6 - Wilhelmina '08 4

Uitslag
Ruststand 0 - 2
Eindstand 0 - 2

Doelpunt

Wie waren van de partij?
Basis
Andy Claessen
Raymond van Engelen (.../65.)
Marc Koekie Janssen
Marc Janssen
René Joosten
Leon Kessels
Frank Martijn (Lau van Leersum/15.)
Peter Smits
Lon Smeets
Rob Verkoelen
Arno Niesen (gastspeler Reuver 3)

Reserve
Lau van Leersum

Wedstrijdverloop
Vandaag was Wilhelmina '08 te gast op sportpark Dijckerhof. Net als wijzelf één van de laagvliegers uit onze klasse. Net als wijzelf konden de gasten uit Weert ook 12 mensen op het wedstrijdformulier zetten. Voor ons mocht Lau vanaf de zijkant beginnen, maar heel lang zou dit niet duren. Eén gastspeler kwam ons vandaag versterken: Arno Niesen van het 3e elftal moest leiding geven aan onze verdediging en ervoor zorgen dat Koekie de juiste keuzes zou maken. Dit leek ons wel gepast immers Koekie was vandaag aanvoerder van ons elftal. Hen had zijn plek onder de lat weer afgestaan aan Raymond en verruilt voor zijn vertrouwde scheidsrechtersoutfit.


Omdat de gasten uit Weert relatief laat op het sportpark aankwamen begon de wedstrijd een kwartiertje later dan gepland, 10.15 uur blies Hen voor het begin van de wedstrijd. Op verzoek van onze gelegenheidsaanvoerder Koekie was de Reuverse topfotograaf Ton Ravier uitgenodigd om dit heuglijke feit op de gevoelige plaat vast te leggen; aanvoerder ben je immers niet elke week. Daarnaast was Ton bereid gevonden om nog enkele mooie Reuverse actiefoto's te knippen. Enigszins teleurgesteld verliet Ton echter na een tiental minuten ons speelveld, veel inspiratie voor mooie actiefoto's had hij in deze tijd niet opgedaan. Toch begonnen we helemaal niet slecht aan de wedstrijd. De combinaties liepen vlot, echter op het moment dat het strafschopgebied van de tegenstander in de buurt kwam hield het vaak op. Na een kwartier probeerde Rob het van iets te grote afstand, zijn schot ging niet eens zo ver naast. Even later viel de bal voor de voeten van Leon die met de wreef mooi uithaalde; zijn poging was wel hard en spectaculair maar was ook recht op de Weerter doelman af, die zodoende de bal nog met beide vuisten over het doel kon boksen. Na een kwartiertje was het over en sluiten voor Frank. Lau kwam hem vervangen. Even later was Raymond kansloos bij een inzet van de spits van Wilhelmina. Koekie kon de bal echter nog van de lijn af halen. Toch kwamen de gasten voor de rust gemakkelijk aan 2 doelpunten; na 20 minuten lieten ze met een mooi kopbal Raymond totaal kansloos: 0-1 en 5 minuten later had Wilhelmina vrij baan toen het bij ons volkomen mis ging tijdens de opbouw: 0-2. Veel meer zat er voor ons niet in.

Aangezien we met het uitvallen van Frank onze enige wissel Lau al na een kwartiertje moesten inbrengen waren de mogelijkheden beperkt in de rust. Veel meer dan het anders neerzetten van de poppetjes konden we niet doen. Toch lieten we de opstelling aan het begin van de 2e helft ongemoeid. We zagen in elk geval een feller Reuvers team op het veld staan. Na 10 minuten kaatste Marc met Lau, waarna Lau goed inschoot, maar toch kon de Wilhelmina keeper redding brengen. Het moet gezegd worden; veel geluk hebben we in deze fase van de competitie ook niet. Na een combinatie over heel veel Reuverse schijven was Peter met een goed schot nog dichtbij een Reuverse treffer, maar het zat er niet in vandaag. Zeker niet toen Raymond 5 minuten voor het einde van de wedstrijd hevig bloedend het speelveld moest verlaten. Lau aarzelde niet en trok voor het restant van de wedstrijd de handschoenen aan. Maar in de resterende tijd gebeurde er niets meer.

Bijzonderheden
Rob Verkoelen
Rob ging voorop in de strijd vandaag, met name in de 1e helft was hij echter een roepende in de woestijn.


What's next?
Volgende week spelen we opnieuw thuis.


De nog ongeslagen koploper SVC 2000 uit Maasniel is dan te gast op sportpark Dijckerhof.
Kijken we naar de cijfers dan lijkt het een kansloze missie te gaan worden:
Reuver 6> 8 gespeeld: 1 punt doelsaldo 6-32
SVC 2000 9> 8 gespeeld: 24 punten doelsaldo 36-4

Gelukkig is echter in voetbal niets onmogelijk!

Heren Zondag doen we het elftalfoto knippen dus allemaal naar de kapper en allemaal even scheren