RKHVC-Reuver  3-0

RKHVC 4 - Reuver 6

Uitslag
Ruststand 2 - 0
Eindstand 3 - 0

Doelpunten
--

Wie waren van de partij?
Basis
Frank v B
Frank M (Marc/50.)
Lau
Lou (Koek/35.)
Marc (Lou/40.)
Marius
Peter
Raymond
René
Ron
Thijs (Ron/25.)

Reserves
Koek / Ron

Wedstrijdverloop
Zo goed we vorige week aan de competitie begonnen, zo slecht ging het vandaag in Hunsel. We konden de bal niet of nauwelijks in de ploeg houden, nagenoeg alles ging wel mis in het het begin van de 1e helft.
Lau en Frank v B stonden eenzaam en alleen voorin; naar de bal konden ze meestal van een afstand alleen maar naar kijken. Na een kwartier hadden we ook nog eens dikke pech toen een voorzet van RKHVC via de scheenbeschermer van Thijs, zodanig van richting werd veranderd dat deze ongelukkig achter Raymond in het doel neerplofte: 1-0.
In een uiterste krachtinspanning probeerde Raymond de bal hierbij nog uit het doel te ranselen maar daarbij kwam hij met zijn gezicht in aanraking met de paal. Een kapotte lip was het gevolg, maar Raymond is niet voor een kleintje vervaard en hij kon blijven keepen. Nauwelijks 5 minuten na de openingstreffer kopte de RKHVC spits uit een voorzet van rechts de bal ongehinderd achter de kansloze Raymond: 2-0. Nog steeds konden we er nauwelijks iets tegenover zetten. De Hunselse keeper had medelijden met ons en trapte de bal bij een uittrap recht in de voeten van Lau. Daar waar Lau nog tijd genoeg had om richting doel van de tegenstander te gaan kwam hij niet verder dan wild schot dat elke richting miste. Beter kon het vertoonde spel in de 1e helft niet worden weergegeven. Even later zochten we het het kleedlokaal op voor de rust.
Veel mogelijkheden hadden we niet want Ron was net voor rust nog ingevallen voor Thijs die niet meer verder kon. Met Koek voor de moegestreden Lou probeerden we in elk geval meer tegendoelpunten te voorkomen.
Gelukkig was er in de 2e helft in elk geval een meer geïnspireerd Reuvers team te zien. Er ging nog wel het een en ander fout maar er werd tenminste weer eens inzet getoond. Rob probeerde het meteen al na de rust met een gevaarlijke voorzet waarbij de RKHVC heeper zich in elk geval al eens moest strekken. Echt gevaarlijk konden we in de 2e helft ook maar niet worden. Een mooie combinatie tussen Ron en René werd door de laatste nog eens hoog over geschoten, veel meer zat er vandaag gewoon niet in. Toen na 50 minuten RKHVC de stand op 3-0 bracht was de wedstrijd helemaal gelopen en kon de tegenstander we wedstrijd rustig uitspelen. Het was vooral aan goed keeperswerk van de gehavende Raymond te danken dat het bij deze stand bleef.

Bijzonderheden
Grensrechter
Leon Kessels verving vandaag Lou als grensrechter. Leon was te geblesseerd om te kunnen spelen. Het tekent de prima instelling van Leon dat hij wel mee ging om ons te helpen.

Angstgegner
Wat is er toch met wedstrijden van ons in Hunsel?
Vorig jaar sloten we de competitie af met een dramatische vertoning, vandaag was het met name in het eerste gedeelte van de 1e helft al even zorgwekkend.
Als we nu overklast werden door een veel betere tegenstander dan kon je er nog vrede mee hebben, maar dit was toch echt niet het geval.
Kennelijk zijn uitwedstrijden in Hunsel en Reuver 6 geen gelukkige combinatie.

Geen geheimen meer
Deden we vroeger over intieme, persoonlijke problemen nogal geheimzinnig. Bij Reuver 6 is hier geen sprake van. Alle zaken worden bij ons bespreekbaar gemaakt.
Zo kreeg Peter afgelopen week een sms'je van Eddie. Eddie meldde zich af omdat hij last had van zijn eikel. Wij wensen Eddie uiteraard beterschap met deze uiterst pijnlijke blessure.

Rode lantaarn
Het zat er een beetje aan te komen na de 2e nederlaag op rij.
Maar het is een feit dat we helemaal onderdaan staan; op een troosteloze 11e plek.
Het is een kleine troost dat er nog 5 ploegen zijn met 0 punten, alleen hebben al deze andere ploegen slechts één wedstrijd gespeeld.
(NB. Het is mogelijk dat nog niet alle uitslagen digitaal zijn verwerkt)


What's next?

Volgende week heten we Brevendia 5G van harte welkom op ons eigen sportpark.
Als Hen vanaf de middencirkel beide doelen kan zien wordt er om 10.00 uur afgetrapt.
Omdat nu reeds bekend is dat we zondag een flink aantal afmeldingen hebben en de lijst van geblesseerden ook maar niet kleiner wordt overwegen de leiders een baaldag aan te vragen.
Zodra hier meer over bekend is worden jullie nader geïnformeerd.