SVC 2000-Reuver  4-0

SVC 9 - Reuver 6

Uitslag
Ruststand 2 -0
Eindstand 4 - 0


Doelpunten
--

Wie waren van de partij?
Basis
Frank van Baden
Andy Claessen
Raymond van Engelen
Marc Koekie Janssen (Frank Martijn/55.)
Marc Niet-Koekie Janssen
Leon Kessels
Lau van Leersum
Frank Martijn (Eddie Teeuwen/35.)
Peter Smits (René Joosten/35.)
Ron Timmermans
Rob Verkoelen

Reserves
René Joosten
Eddie Teeuwen


Wedstrijdverloop
Het was enigszins onzeker of de wedstrijd van vandaag wel doorgang zou vinden. Zaterdag was in Maasniel al niet gespeeld en toen we op het sportpark Dijckerhof aankwamen hoorden we dat in Reuver ook alle thuiswedstrijden waren afgelast. Maar in Maasniel werd vandaag wél gevoetbald. En het weer werkte mee vandaag; een lekker aangenaam zonnetje scheen over het sportpark, kortom prima voetbalweer. Op papier hadden we vandaag 14 spelers tot onze beschikking; echter toen de hoofden werden geteld ontbrak Lon. Lon was geveld door acute buikgriep en laten we eerlijk zijn, dat is gewoon heel lastig voetballen. Blij waren we in elk geval wel weer met de terugkeer van Frank van Baden, die op 6 oktober van het vorig jaar in Swalmen geblesseerd uit was gevallen en sindsdien niet meer voor ons in actie kon komen.

Op sportpark De Wijher aangekomen kregen we te maken met ernstige tegenslag. Tot groot ongenoegen van onze sponsoren Accountax en Easy Wheels waren onze eigen tenues in Reuver achtergebleven en verschenen we vandaag in Litax tenues op het Roermondse gras. Het was wel een geluk bij een ongeluk dat Peter tenminste nog de shirtjes van het 4e elftal had meegenomen en niet de tenues van onze F'jes. Deze zaten toch net wat comfortabeler.

Toen de Roermondse scheidsrechter om 10.30 uur voor het begin van de wedstrijd blies waren we nog vol goede moed, immers in de thuiswedstrijd hadden we onze huid duur kunnen verkopen en moest SVC tot het uiterste gaan om tegen ons (en onze scheidsrechter) een overwinning uit het vuur te slepen. Toen diezelfde scheidsrechter net voor 12.00 uur voor het einde blies waren we echter een illusie armer. Ik had nog wel een nieuwe blocnote meegenomen omdat ik verwachtte aan enkele bladzijden niet genoeg te hebben om alle bijzondere Reuver 6 momenten te kunnen noteren. Vandaag had ik echter aan de achterzijde van een postzegel voldoende. Of het was omdat de zon op onze eigen helft aangenamer scheen dan op de Roermondse helft weet ik niet, in elk geval waren we we niet of nauwelijks te vinden op de helft van van de tegenstander. Op één enkele uitzondering na; bij een 2-0 achterstand profiteerde Leon van een misverstand in de SVC verdediging en omspeelde de Roermondse doelman. Deze kon Leon echter voldoende naar buiten dringen zodat de hoek voor Leon welk erg lastig was geworden. Niettemin schoot Leon nog prima in maar het modderige veld remde de bal zodanig af dat de SVC verdediging de bal nog op het laatste moment voor de doellijn kon wegwerken. Veel meer was er niet te melden vanuit Reuvers oogpunt gezien.

De 2e helft veranderde aan het beeld van de 1e helft niet zoveel. SVC kon het relatief rustig aan doen omdat wij niet of nauwelijks gevaarlijk konden worden. Onze gastheren konden het zich zelfs nog veroorloven om een strafschop te missen en liepen door nog 2 doelpunten in de 2e helft uit naar een gemakkelijke 4-0 overwinning. Toen we naar het kleedlokaal terugliepen om de nederlaag te verwerken viel me nog één ding op: terwijl Raymond de kleedkamer opzocht in een met modder besmeurd keeperstenue kon de SVC-doelman zijn outfit zo goed als nieuw in de kast terughangen. Veel langer moeten we ook niet stilstaan bij de wedstrijd van vandaag.

Bijzonderheden
Man Of The Match
Raymond van Engelen: voorkwam met goed keeperswerk nog meer Roermondse doelpunten. Bovendien stopte hij een pingel.


What's next?
Volgende week spelen we weer thuis, om 10.00 uur trappen we af tegen RKHVC uit Hunsel.

Niet bepaald onze favoriete tegenstander, om één of andere reden spelen we juist tegen hun onze slechtste wedstrijd van het seizoen.
Iedereen zal beseffen dat het volgende week héél anders zal moeten om dit te voorkomen.