Reuver-Blerick  0-11

 

Reuver 8 - Blerick 6

Uitslag
Ruststand 0 - 4
Eindstand 0 - 11


Doelpunten
-


Wie waren van de partij?
Basis
Raymond van Engelen
Patrick Gregoor
Marc Koekie Janssen
René Joosten (Yannek van Schendel/45.)
Leon Kessels (Lau van Leersum/45.)
Lau van Leersum (Ron Timmermans/30.)
Frank Martijn (Andy Claessen/45.)
Thijs van der Logt
Peter Smits
Eddie Teeuwen (René Joosten/70.)
Rob Keuben (gastspeler Reuver 6) (Frank Martijn/65.)

Reserve
s

Andy Claessen
Ron Timmermans
Yannek van Schendel (gastspeler Reuver 5)


Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we om 09.15 uur op het sportpark bij elkaar voor de thuiswedstrijd tegen Blerick 6. Voor ons is elke tegenstander dit seizoen onbekend; dus veel viel er niet te zeggen. Een tweetal spelers waren voor vandaag een vraagteken: Eric en René. Eric had afgelopen donderdag voor zichzelf gerend maar al snel was duidelijk dat voetballen voor hem nog niet was weggelegd. Beter nieuws van René; een week nadat hij zich verdienstelijk had gemaakt als vlagger was hij vandaag weer volledig inzetbaar. Marc, Frank van Baden en Lou waren de afmeldingen. Daarnaast konden we beschikken over 2 gastspelers: Rob Keuben, loopwonder van Reuver 6 en Yannek van Schendel van Reuver 5 die de 2e helft zijn opwachting zou maken.


Wedstrijdverloop
Toen onze vaste scheidsrechter Hen Levels iets later dan 10.00 uur voor het begin van de wedstrijd blies hadden we nog goede moed. 90 minuten later zochten we echter gedesillusioneerd het kleedlokaal op. Kansen konden we de gehele wedstrijd niet creëren, ook vandaag was de tegenstander vele malen sterker en was er weer beginnen aan. Uiteindelijk bleef de teller op 11 doelpunten staan. Veel meer valt er eigenlijk niet te vertellen. Het niveau-verschil was wederom gigantisch.

Bijzonderheden

What's next?
Volgende week staat om 10.00 uur wederom een thuiswedstrijd op het programma; IVO 6 is dan te gast op sportpark Dijckerhof.


Gezinsuitbreiding
Het duurde even maar uiteindelijk was het deze week toch zover; Patrick werd de trotse vader van een kerngezonde zoon.

Wij feliciteren Patrick, Amy en Beau met hun jonge spruit en wensen hun veel geluk toe.