Reuver-SC.Irene  0-15

 

Reuver 8 - Sportclub Irene 4

Uitslag
Ruststand  0 - 7
Eindstand  0 - 15


Doelpunten
-


Wie waren van de partij?
Basis
Frank van Baden
Andy Claessen
Lou Dingelstad
Patrick Gregoor
Koekie Janssen
Marius Kersbergen (gastspeler)
Leon Kessels (Eddie Teeuwen/10.)
Lau van Leersum (Frank Martijn/65.)
Thijs van der Logt
Frank Martijn (Peter Smits/45.)
Ron Timmermans
   
Reserve
s

Eddie Teeuwen
Eric Mackenschins 
Peter Smits


Wedstrijdverloop
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de allereerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, thuis op ons eigen sportpark Dijckerhof met als tegenstander Sportclub Irene 4. Tijdens de bekerwedstrijden hadden we al mogen kennismaken met de kracht van Sportclub Irene 6. Met de kansloze 11-0 nederlaag van toen nog in het achterhoofd waren de verwachtingen dan ook niet al te hooggespannen. 

Met een selectie van slechts 15 spelers is het bovendien elke week een hele klus om een representatief elftal op de been te brengen. Tel daarbij de blessures van Raymond en René bij op en de afwezigheid van Marc wegens werk was het een wonder dat we toch 14 spelers op het wedstrijdformulier konden noteren. Daarnaast haakte Eric in de warming-up af, zodat er 13 fitte spelers overbleven. Naast de gebruikelijke 12 spelers van ons eigen elftal die we wel tot onze beschikking hadden verwelkomden we de oude bekenden Lou en Marius op het sportpark. Het keepersprobleem werd opgelost door Frank van Baden, die in een grijs verleden zijn sporen als doelman had verdiend. En het moet worden gezegd, op een enkel slippertje na helemaal op het einde van de wedstrijd maakte hij een voortreffelijke indruk in het doel.

En dan de wedstrijd zelf. Hierover kunnen we kort zijn; van een echte wedstrijd was geen moment sprake.
Als de orkaan Katrina raasde Sportclub Irene over het sportpark Dijckerhof en was er voor ons geen houden aan.
Niet eens de hoogte van de uitslag (0-15) was het wat ons na afloop bezig hield, het ging vooral om de manier waarop.
Is het verschil tussen de veteranenklasse waarin wij de laatste jaren uitkwamen en de reguliere seniorencompetitie echt zo groot?
De tijd zal het leren.

Hadden we dan helemaal geen kansjes? Vrijwel niet.
Na een twintigtal minuten bereikte Lau Marius en dat was voor het eerst in de wedstrijd dat we een beetje in de buurt van het doel van de bezoekers kwamen.
Een mooie directe vrije trap van Lau had een beter lot verdiend. Helaas waren de schoenen van Lau reeds in een vergaande vorm van ontbinding en kon hij de bal niet voldoende richting geven.
In de 2e helft had Marius de Reuvers eretreffer op zijn schoen toen hij alleen op de Tegelse doelman af kon gaan. Maar goed uitkomen van die laatste verhinderde dit.
En daarmee was de Reuverse koek ook helemaal op.


Bijzonderheden
Gezinsuitbreiding
Voor aanvang van de wedstrijd kreeg ik het verzoek van Patrick om op zijn mobiele telefoon te letten. Patrick's partner staat op het punt van bevallen en het zou zo maar kunnen dat tijdens de wedstrijd Patrick zich met grote spoed naar het ziekenhuis in Venlo zou moeten begeven. Echter gedurende en na de wedstrijd bleef de telefoon stil. Wij wensen Patrick en zijn gezin veel succes toe  in deze spannende tijd.


What's next?
Volgende week staat om 09.30 uur (!) uur de uitwedstrijd tegen Kwiek/Venlo 5 op het programma. Wekker zetten dus.