TSC 04-Reuver 6-2


TSC'04 5 - Reuver 8

Uitslag
Ruststand 0 - 1
Eindstand 6 - 2


Doelpunten
Lau van Leersum (0-1 penalty)
Eric Boon (6-2)

Wie waren van de partij?
Basis
Andy Claessen
Raymond van Engelen
Patrick Gregoor
Koekie Janssen
René Joosten
Lau van Leersum
Frank Martijn (Peter Smits/5.)
Ron Timmermans (.../70.)
Berry Deneseen, gastspeler Reuver 4
Nicky Dorssers, gastspeler Reuver 4
Eric Boon, gastspeler Reuver 4


Reserves
Peter Smits

 

Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen TSC'04 5. Naast de gebruikelijke 5 afmeldingen (Thijs, Frank, Marc, Eric en Eddie) had ook Leon zich nog afgemeld. En dat laatste is toch wel opmerkelijk. Leon had zich als enigste speler van Reuver 8 dit seizoen nog voor geen enkele competitiewedstrijd afgemeld. En dus kwam aan deze mooie serie vandaag een einde. Eddie had afgelopen donderdag nog proberen te trainen maar al snel kwam hij tot de conclusie dat voetballen voorlopig nog onmogelijk is. Gelukkig hadden we wel nog de beschikking over een drietal gastspelers van het 4e elftal. Nicky Dorssers, Berry Denessen en Eric Boon maakten vandaag hun opwachting in het 8e elftal. Deze drie spelers werden door Peter keurig over de verschillende linies verdeeld: Eric versterkte de achterhoede, Berry het middenveld en Nicky moest samen met Lau voor het gevaar voorin zorgen. Het maken van een opstelling was vandaag een makkie, immers we hadden slechts één reservespeler tot onze beschikking (Peter had last van zijn rug, maar hij besloot toch mee te doen als het nodig zou zijn.


Wedstrijdverloop
Om 10.07 uur blies de scheidsrechter van dienst uit Tegelen voor het begin van de wedstrijd. Om 10.12 uur was de wedstrijd voor Frank alweer voorbij. In totaal heeft Frank dit seizoen 8 wedstrijden mee gedaan, een respectabel aantal. In alle 8 wedstrijden is het Frank echter niet één keer gelukt om de hele wedstrijd uit te spelen. Waren het 2 weken geleden maar 10 minuten dat we van Frank konden genieten vandaag was zelfs dit teveel gevraagd, met 5 minuten zat zijn bijdrage er op. Peter kwam hem vervangen.
Vanaf het begin zagen we een gelijkopgaande strijd met een licht overwicht wat betreft kansen voor de gastheren uit Tegelen. Zelf slaagden we er niet of nauwelijks in om gevaarlijk te worden, TSC deed het al niet veel beter. Maar als men in de buurt van ons doel kwam was het steeds Raymond die prima de Tegelse aanvallen onschadelijk maakte. Na een half uur kwamen we pas eerst serieus voor het doel toen Nicky het strafschopgebied binnen ging en de keeper met een lobje probeerde te verschalken. Zijn inzet was echter te laag gemikt. Na 35 minuten volgde ook pas ons eerste schot op doel, tenminste iets wat daar op leek, toen de bal van Andy langs het TSC doel over de achterlijn vloog. Aan de andere kant van het veld eiste Raymond een steeds grotere rol voor zich op. Als je keeper de beste man op het veld is weet je dat je het gewoon niet goed doet. Met nog een vijftal minuten te spelen kabbelde de wedstrijd wat voort en leek iedereen zich met een 0-0 ruststand te verzoenen. Totdat de bal ineens in het bezit van René kwam. René dribbelde het strafschopgebied binnen en kwam vervolgens ten val. Van eigen helft af had de Tegelse scheidsrechter volgens hem prima zicht op de situatie en was er maar één beslissing mogelijk : strafschop voor Reuver. Lau naam plaats achter de bal, de keeper koos de verkeerde hoek en Lau schoot onberispelijk binnen: 0-1. Een meevaller waarop we niet meer hadden geteld. Aan die stand veranderde tot aan de rust niets meer.

Veel was er niet te bespreken in de rust, het veldspel was niet geweldig maar onze tegenstander had hier ook last van. Keuzes hadden we ook niet meer, Peter was onze enige reserve.
Over de 2e helft kunnen we heel kort zijn; binnen 10 minuten gaven we het op een kinderlijke wijze heel gemakkelijk weg. TSC pakte de 3 Reuverse cadeautjes met veel plezier uit en liep uit naar een 3-1 voorsprong. Toen het na 20 minuten ook 4-1 was de wedstrijd gespeeld. Voor Ron was het na 25 minuten ook gespeeld, met hamstringklachten strompelde hij na 25 minuten naar de kant. En dus speelden we de wedstrijd met 10 spelers uit. Twee Reuverse hoogtepunten dienen niet onvermeld te blijven. Na 80 minuten lukte het Lau al achterwaarts vallend op schitterende wijze de bal achter de doelman te koppen. Helaas voor ons was Lau echter na het uitvallen van Ron laatste man gaan spelen en was de keeper in kwestie onze eigen keeper Raymond. Een eigen doelpunt dus, maar wel een heel mooie! Ook TSC stond echter achterin de schutteren en Eric profiteerde van dit buitenkansje en schreef de 2e Reuverse treffer op zijn naam. En omdat TSC uiteindelijk zelf ook nog één keer het net wist te vinden stond het na 90 minuten 6-2. En dat was toch wel geflatteerd!


Bijzonderheden

Jubileum
Volgende week wordt onze topscoorder Leon Kessels gehuldigd. Leon is 25 jaar lid van VV Reuver en wordt dan in de bloemetjes gezet.
Hopelijk kan hij volgende week zijn jubileum luister bijzetten met een paar mooie doelpunten.

What's next?
Nog één wedstrijd en dan is het winterstop.
Volgende week halen we thuis de uitgestelde wedstrijd tegen Kwiek Venlo 5 in.
Om 10.00 uur wordt er op Sportpark Dijckerhof afgetrapt.
De eerstvolgende wedstrijd in het nieuwe jaar is vastgesteld op 1 februari 2015 als we in Velden te gast zijn bij IVO.