Baarlo 4 - Reuver 7

Uitslag
Ruststand  3 - 0
Eindstand  8 - 0


Doelpunten
-

Wie waren van de partij?
Basis
Vincent van Gils
Patrick Gregoor
Giel Janssen (Thijn Hoefs/55.)
Marc Janssen
Rob Keuben
Luc op de Laak
Thijs v.d. Logt (Rob Verkoelen/45.)
Eric Mackenschins
Rob Martens
Frank Martijn
Eddie Teeuwen


Reserves
Thijn Hoefs
Rob Verkoelen
  

Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen Baarlo 4. Het was inmiddels al weer 2 weken geleden dat we thuis tegen het hooggeklasseerde HBSV 5 na een sterke eindfase een verdienstelijk gelijkspel uit het vuur sleepten. Vandaag konden we laten zien dat dit niet op toeval berustte, want met Baarlo 4 troffen we een tegenstander van hetzelfde kaliber. Liefst 11 spelers waren vandaag om diverse uiteenlopende redenen niet beschikbaar. En omdat we het vandaag geheel op eigen kracht moesten doen betekende dit wel dat diegenen die er wel waren weer eens ouderwets de volle 90 minuten mochten volmaken. Onze vaste keeper Mickel "Otje" Ottenheim moest vanmorgen in zijn lederhose nog zijn roes uitslapen zodat we op zoek moesten naar een andere keeper. Omdat vaste stand-in Paul er ook niet bij was kwamen we bij Patrick of Giel uit. Uiteindelijk viel de keuze op Patrick.  Gelukkig waren Thijn en Rob Keuben na langere afwezigheid vandaag weer eens van de partij, al was Thijn niet fit genoeg om de hele 90 minuten te kunnen spelen en begon hij op de bank. Samen met Rob Verkoelen hebben we zo meteen de enige 2 Reuverse wissels genoemd. Voor de opstelling had Peter geen grote verassingen uit de hoge hoed getoverd: achterin moest het vertrouwde duo Thijs en Koek, gesteund door Vincent en Eddie de boel gesloten houden, terwijl op het middenveld  Frank, Giel, Luc en Rob M moesten zorgen voor de aanvoer naar onze twee spitsen Eric en Rob K. 

Wedstrijdverloop
Na een uitvoerige controle op het veld van de spelerspasjes (je komt het nog maar zelden tegen op ons niveau dat de spelerspasjes door een clubscheidsrechter zo secuur worden gecontroleerd) begonnen we dan ook met een enige minuten vertraging aan de wedstrijd tegen de gastheren uit Baarlo. Voordat we het eigenlijk in de gaten had was de wedstrijd luttele 50 seconden later in feite al gespeeld. De Baarlose aanval werd geen strobreed in de weg gelegd en met een hopeloos slap rollertje dat de spits van de gastheren produceerde zette hij de complete Reuverse verdediging te kijk: 1-0. 

Wat had ik de ruimte in dit verslag zo graag gebruikt voor een fabelachtige redding van Patrick, waarbij hij de bal uit de rechterbovenhoek ranselde; voor Thijs die met een schitterende sliding de bal voor de voeten van de al juichende Baarlo spits weg tikte; voor Koek die een Baarlose corner op het allerlaatste moment nog van de lijn kopte; voor Vincent die zich als vanouds keer op keer vastbeet in zijn tegenstander en deze helemaal tot wanhoop dreef; voor  Eddie die zich steeds meer thuis begint te voelen op zijn nieuwe schoenen en de tegenstander geen metertje ruimte gaf; voor Giel die conditioneel steeds sterker begint te worden en al een vaste waarde voor ons team begint te worden; voor Frank die met zijn inzicht en passie zijn tegenstander steeds een stapje te snel af was; voor Luc die met zijn vele loopacties zijn opponent steeds het nakijken gaf; voor Rob M die als Reuvers dreh und angelpunkt de ene na de andere bal puntgaaf achter de Baarlose verdediging legde; voor Eric die zijn noeste trainingsarbeid van afgelopen donderdag beloond zag worden met een prachtig doelpunt waarbij hij de complete Baarlo verdediging sprakeloos achterliet; voor Rob K die na een mooie loopactie de bal met een lob achter de Baarlo keeper wist te schieten; voor Thijn die zijn invalbeurt beloond zag worden met een publiekswissel net voor tijd en voor Rob V. die zich moeiteloos aanpaste aan het hoge niveau wat we in de eerste helft haalden.  Helaas was de werkelijkheid vandaag heel anders.

Veel woorden wil verder ook niet vuilmaken aan deze wedstrijd, daarvoor was het te pover.
Een kleine uitzondering wil ik toch nog maken voor Luc, ons Tegels Duracell-konijn, die met zijn inzet en strijd nog voor een klein lichtpuntje zorgde.
Het was dan ook geen toeval dat uitgerekend hij met een uitstekende directe vrije trap in de 25e minuut van de 1e helft nog het dichtst in de buurt van een doelpunt kwam.
Zijn inzet spatte op de vuisten van de Baarlo keeper uiteen, wat meteen de enige keer was in 90 minuten dat de Baarlo doelman in actie moest komen.
Volgende week zullen we dan ook uit een heel ander vaatje moeten tappen, willen we de drie punten in Reuver houden.

Bijzonderheden
Afmeldingen
Vorige week leek met 11 afmeldingen de grens bereikt. Vandaag werd dit aantal echter opnieuw gehaald.
Na 7 competitiewedstrijden staat de teller op het bijna absurde aantal van 61 (!) afmeldingen, wat neerkomt op bijna 9 spelers per week!
Laten we hopen dat we volgende week wat meer spelers op het sportpark mogen begroeten. En dan niet alleen voor het mooie weer of het bier.

 
What's next?

Volgende week wacht ons een cruciaal duel in de strijd om de onderste plaatsen. We verwelkomen dan VVV'03 op Sportpark Dijckerhof.
Een ploeg die nog wacht op haar eerste punt. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat ze hierop nog een week langer mogen wachten.