Bieslo 3 - Reuver 7

Uitslag
Ruststand  3 - 0
Eindstand  3 - 0


Doelpunten
-

Wie waren van de partij?
Basis
Vincent van Gils
Luc op de Laak
Rob Martens (Rob Keuben/45.)
Mickel Ottenheim
Paul Peeters (Sander Keuben/45.)
Jordy Sloesen (Frank Peeters/40.)
Lon Smeets (Rob Martens/85.)
Eddie Teeuwen (Giel Janssen/40. - Paul Peeters/55.)
Rob Verkoelen
Wessel Wanten
Luuk Claessen (gastspeler Reuver A1)

Reserves
Giel Janssen
Rob Keuben
Sander Keuben
Frank Peeters
 


Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen Bieslo 3. Thuis wisten we deze sterke tegenstander op een gelijkspel te houden.  Zou dit ons ook in Beesel kunnen lukken?  Voorafgaand aan deze wedstrijd schijnt er nogal wat consternatie op de Reuver 7 groepsapp te zijn geweest, met name door toedoen van Wessel en Koekie. Uiteindelijk stapten er 15 Reuvernaren in de diverse auto's richting Beesel. Met Luuk, normaal gesproken keeper in de A1, hadden we bovendien een bijzonder jeugdige gastspeler tot onze beschikking. Dat was natuurlijk wel nodig want Koekie, de rots in de verdediging, ontbrak vandaag wegens communie verplichtingen. Peter was een weekendje weg, dus kon onmogelijk voor de opstelling zorgen, dit werd door de andere leiders overgenomen.
De volgende opstelling kwam uit de hoge hoed:

Opstelling:  Mickel K) / Rob V - Eddie - Luuk - Paul / Luc - Rob M - Vincent - Wessel / Lon - Jordy

Wedstrijdverloop
Om 10.30 uur blies de Beeselse verenigingsscheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Vanaf de aftrap nam Bieslo het heft in handen. Wij moesten ons beperken tot verdedigen. Ging dit vorige week in Kessel een hele helft prima, vandaag lukte dit slechts 5 minuten, toen de Bieslo voorhoede met een mooi geplaatst schot Mickel kansloos liet: 1-0. Het spel speelde zich voornamelijk op de Reuverse helft af, slechts sporadisch konden we ons onder de Beeselse druk uit voetballen. Het Beeselse strafschopgebied was voor onze spitsen een stipje aan de horizon. We konden en mochten er slechts vanuit de verte naar kijken. Bij rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Beesel had zich naar een comfortabele 3-0 voorsprong gevoetbald. Bovendien vielen Jordy en Eddie gelijktijdig al voor de rust uit en konden echt niet meer verder.

De tweede helft waren we voorin in elk geval al een stuk dreigender. Bieslo liet de teugels wat vieren, gesteund door de geruststellende 3-0 voorsprong, en drong niet zo meer aan. Een Reuverse eretreffer zat er echter niet meer in, de enige die nog in de buurt hiervan kwam was Lon.
Eén keer nam hij de bal uit een vrije trap in één keer op zijn pantoffel, de bal ging net naast de verkeerde kant van de paal. Eén keer kon hij alleen op de Beeselse sluitpost af gaan, maar slaagde hij er niet in deze te omspelen. Daarnaast waren de de tweede helft een groot gedeelte in de minderheid; zowel Sander (commentaar op de leiding) en Frank (onderuitschoffelen van een Beeselse tegenstander) zorgden voor een negatief Reuver 7 seizoensrecord: 2 gele kaarten in één wedstrijd. Met zijn elven was al gebleken dat het heel lastig was om het Bieslo moeilijk te maken, laat staan met zijn tienen.
Omdat beide ploegen niet meer scoorden, was de ruststand de eindstand: 3-0. 


Bijzonderheden
What's next?
De volgende week spelen we de een-na-laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.
Spcl. Irene 8 komt dan op bezoek op sportpark Dijckerhof. Om 10.00 staat de aftrap gepland.