Reuver 7 - TSC'04 5

Uitslag
Ruststand 0 - 1
Eindstand 0 - 3


Doelpunten
-


Wie waren van de partij?
Basis
Patrick Gregoor (Thijs vd Logt/45.)
Marc Janssen
Sander Keuben (Luc op de Laak/35.)
Eric Mackenschins
Frank Martijn (Thijn Hoefs/40.)
Mickel Ottenheim
Frank Peeters (Patrick Gregoor/65.)
Paul Peeters (Vince van Gils/45.)
Lon Smeets (Wessel Wanten/7.)
Luuk Strous
Rob Verkoelen

Reserves
Vincent van Gils
Thijn Hoefs
Luc op de Laak
Thijs vd Logt
Wessel Wanten

Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de thuiswedstrijd tegen TSC'04 5. Voorafgaand aan dit duel werden we verwacht voor de jaarlijkse elftalfoto. VV Reuver huisfotograaf Ton Ravier had buiten op het oefenveldje gezorgd voor een mooie setting met bijbehorende garderobe voor diegenen die niet beschikten over een VV Reuver tenue. Nadat vorig jaar de fotosessie eindigde met een hevig bloedende fotograaf kwam Ton er dit jaar gelukkig zonder kleerscheuren vanaf. Toen we daar op ons paasbest voor de camera van Ton stonden moest ik meteen denken aan de legendarische woorden van Theo Reitsma uit 1988: "Dit is een goed stel hoor". Terug naar de wedstrijd. Toen we het aantal spelers eens gingen tellen kwamen op 18 beschikbare spelers uit. Giel had last van een flinke verkoudheid en om niet meer spelers aan te steken besloot hij vandaag niet mee te doen. Ook Ruud hield het snel voor gezien en mocht zich gaan bezig houden met de opstelling. Toen hij ineens Rob Keuben in zijn basisopstelling had staan wisten dat we er goed aan hadden gedaan hem aan de kant te houden, immers Rob was er vandaag helemaal niet bij. Hij had roostervrij. Uiteindelijk kwam Ruud dan toch met de bovenstaande basisopstelling op te proppen. Omdat onze vaste scheidsrechter Hen Levels voldoende nachtrust niet kan missen was het vandaag Peter Smits die de wedstrijd tot een goed einde moest zien te brengen. Het moet gezegd, Peter floot een prima wedstrijd en toonde zich een prima vervanger van Hen. Twee spelers maakten vandaag hun eerste competitie minuten van dit seizoen: Lon en Rob V.

Wedstrijdverloop
Met een kleine vertraging van vijf minuten blies Peter om 10.05 voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd was nog maar een paar minuten aan de gang of Mickel had zich al een tweetal keren moeten onderscheiden. Maar zoals zo vaak dit seizoen blijkt Mickel een uiterst betrouwbare sluitpost. Er waren slechts 7 minuten gespeeld toen het tactisch plan van de leiders al weer de prullenbak in kon. Lon kwam strompelend naar de kant en hij moest zich laten vervangen door Wessel. Dat Lon vervolgens nog tijdens de wedstrijd ineens weg moest naar een VLP-bijeenkomst berust op louter toeval. De gasten uit Tegelen waren daarna niet meer zo dreigend als in de beginfase al bepaalden ze wel het grootste gedeelte van het spel. Net als in de laatste wedstrijden hadden we moeite om gevaarlijk te worden. Eric kreeg nauwelijks bruikbare ballen en speelde een ongelukkige wedstrijd. Een kwartier was er gespeeld toen Patrick ineens vrij voor de Tegelse keeper opdook. Helaas schoot hij vrij voor het doel over. Vijf minuten later een prachtige verdedigende actie van Koekie, die de bal met gevaar voor eigen leven wegkopte voor de keeper. Helaas voor ons ging het echter om de keeper van TSC en om een schot van Frank Peeters dat in de TSC goal leek te gaan. Helaas besliste Koek anders. Toch leek alles nog goed te komen toen de bal voor de voeten van Paul belandde. Net als tegen Belfeldia bedacht Paul zich geen moment en haalde hij hard en vernietigend uit. De TSC keeper was volkomen kansloos maar hij werd geholpen door de bovenkant van de lat. Wat betreft kansen was daarmee de Reuverse koek helaas op en zo leek de wedstrijd op een brilstand bij de rust af te stevenen. Helaas was Mickel op slag van rust echter kansloos bij een prima Tegelse aanval: 0-1. Een fikse tegenvaller.

Sander en Frank M hadden de eerste 45 minuten ook al niet vol kunnen maken, dus voor de 2e helft bleven er nog slechts 2 wissels over (Vince en Thijs). Thijs ging op zijn vaste plek als laatste man spelen, als slot op de deur. Thijs, normaal gesproken een baken van rust en betrouwbaarheid in onze verdediging, leverde echter zijn eerste drie ballen prompt bij zijn tegenstander in dat we heel even begonnen te denken dat de jaren nu langzamerhand toch beginnen te tellen bij Thijs. Maar zoals zo vaak liet hij daarna zien dat het maar een incident was, het resterende gedeelte van de tweede helft herstelde hij zich prima. Net als in Swalmen kwamen we de tweede helft niet of nauwelijks meer bij het doel van onze tegenstander en in de 65e minuut besliste TSC de wedstrijd: 0-2. Een onmogelijke opgave voor ons om dit nog te overbruggen. Slechts 2 schoten op doel vielen er de tweede helft te noteren, en wel op naam van Rob V en Luc. Echt wakker kon de Tegelse keeper er echter niet van liggen. Dat we op het einde nog tegen een derde Tegelse treffer aanliepen was louter voor de statistieken.


Bijzonderheden
Eindelijk volwassen
Komende dinsdag is het dan eindelijk zo ver. Onze jongste speler Wessel wordt 18 jaar en mag officieel aan het bier!
We wensen Wessel een onvergetelijke verjaardag toe.

What's next?

Volgende week staat weer een thuiswedstrijd op het programma.
De buren uit Beesel zijn dan te gast op Sportpark Dijckerhof, aftrap van deze derby zoals gebruikelijk om 10.00 uur.