Reuver 6-Egchel 4 Uitslag 1-14

Doelpuntenmaker

Tim Evers

 

Wedstrijdverslag
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de allerlaatste wedstrijd van het tot dusver dramatisch verlopen seizoen. Een allerlaatste wedstrijd die zoals dat met allerlaatste wedstrijden nu eenmaal is vooral in het teken staat van afscheid nemen. Afscheid nemen van spelers die om diverse redenen er mee gaan stoppen en die nog één allerlaatste keer een balletje willen trappen. Blessures, werk, geen zin, zomaar een paar redenen om er mee te kappen. Vandaag stonden 3 spelers op het veld die vandaag afscheid namen. Paul Peeters, Tim Evers en Wessel Wanten zullen na vandaag niet meer terugkeren op sportpark Dijckerhof. Paul, vorig jaar nog in de bloemetjes gezet in verband met zijn 25-jarig jubileum bij VV Reuver, zal niet gauw zijn voetbal carriere weer oppakken. Op een gegeven moment is het gewoon genoeg geweest. We zullen hem zeker gaan missen, positievere mensen als Paul kom je op het sportpark zelden tegen. Waar je hem op het veld ook neerzet, en dat zijn in zijn loopbaan heel wat posities geweest, steeds deed hij zijn uiterste best. En ook tijdens de derde helft zal deze entertainer in hart en nieren gemist gaan worden, een echte sjtimmungskanone zal er niet meer bij zijn. Wessel en Tim zijn nog jonge gasten, ongetwijfeld zal één van hen of misschien wel beiden nog wel eens in een Reuvers shirt te bewonderen zijn. Niets is toch mooier dan in je eigen woonplaats een balletje trappen. Het dramatische seizoen zal zeker een grote rol hebben gespeeld in hun beslissing om bij VV Reuver te vertrekken. Dat is heel jammer, maar ook heel begrijpelijk. Voor het bestuur van VV Reuver ligt hier denk ik een taak om dit in de toekomst te voorkomen. Herinneringen blijven gelukkig bestaan. Denk maar aan het prachtige doelpunt van Tim in de voorbereidingsperiode tegen Bieslo 3, toen hij met een Bergkampiaanse stift de Beeselse doelman het nakijken gaf. Of  de geweldige uithaal van Wessel tegen Kessel, toen we onverwachts op gelijke hoogte kwamen.
Beiden hebben nog een heel voetballeven voor zich, dat komt vast wel goed met die twee.

En dan werd er ook nog gevoetbald vandaag. Speciaal voor de allerlaatste wedstrijd hadden we Sander Keuben gecontracteerd als arbiter. Hij had het druk genoeg met schrijven. Op de oproep om onze helden nog één keer te komen aanmoedigen was massaal gereageerd: zegge en schrijve één extra toeschouwer had deze actie opgeleverd (Thijn  Hoefs).  Diegenen die wel waren gekomen wisten niet wat ze zagen. De oranjehemden troffen een ongeïnspireerde tegenstander waarbij eigenlijk alles fout ging wat ook maar fout kon gaan. Verkeerde passes, foute keuzes, slappe duels en een dramatisch gebrek aan inspiratie bij de tegenstander bezorgden de oranjehemden een relaxte morgen. Wie goed keek zag echter nauwelijks bekende gezichten bij de oranjehemden, en dit klopte helemaal. Het was immers Egchel dat aantrad in het oranje en Reuver in het donkerblauw. Een wedstrijd om gauw te vergeten. Tim nam in stijl afscheid met een mooi doelpunt en Robin en Luuk raakten nog het houtwerk.
Paul nam afscheid als keeper. Meer woorden wil ik er niet aan verspillen.

What's next
Het is over en sluiten voor dit seizoen. Als het goed is beginnen met de Reuverse kermis de eerste bekerwedstrijden. Dan zitten we al weer in september.
Onder welke naam, Reuver 6 of Reuver 5 en in welke samenstelling zal de toekomst uitwijzen.
In elk geval wil ik Tim Evers, Thijn Hoefs, George Janssen, Rob Keuben, Sander Keuben, Michael Koopmans, Luc op de Laak, Paul Peeters en Wessel Wanten bedanken voor hun inzet voor Reuver 6.
Hopelijk zien we elkaar nog op het seizoensuitstapje in juli.