Baarlo 5 - Reuver 5 

Uitslag
Ruststand      4 - 1
Eindstand      5 - 4

Doelpunten
2 - 1   Nicky Dorssers 
4 - 2   Ramon Deenen
4 - 3   Robin Hermans
5 - 4   Robin HermansWedstrijdverslag
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen Baarlo 5. Hoewel we de tegenstander uit Baolder pas terug te vinden is op de een-na-laatste plaats zegt dit dit seizoen niet veel. In de thuiswedstrijd net een maand geleden hadden we bitter weinig in te brengen en verloren kansloos met 0-2. Naarmate het seizoen vordert neemt het aantal beschikbare spelers voor Reuver 5 gestaag af. Precies 11 eigen spelers bleven er over uit het onze selectie van 24 spelers. Gelukkig had het 2e elftal wederom een vrije dag en konden we 2 gastspelers meenemen: Robin Hermans en Bram Schreurs beiden dus van het 2e elftal.


De zonnige temperaturen had ons elftal doen besluiten om de tegenstander voor te stellen om vandaag 2 x 35 minuten te voetballen. Ondanks de tropische omstandigheden hadden de gastheren uit Baarlo hier de eerste helft geen trek in. Pas bij een (uit Boalders oogpunt) gerustellende ruststand bleek men de tweede helft hiervoor ineens wel voor te porren. 
De eerste helft van Reuverse kant was niet best, veel balverlies en veel te lief in de persoonlijke duels. Niet dat Baarlo goed speelde , ze waren in elk geval een stuk effectiever dan de oranjehemden. Liefst 4 x moest onze doelman vandaag de 1e helft de bal uit het net vissen. Of liever gezegd doelmannen want liefst 3 spelers stonden vandaag in het Reuverse doel. We begonnen met Johan, maar die verliet na een klein kwartier briesend en scheldend het veld verliet. Hem zien we dit seizoen niet meer terug in het tenue van Reuver 5. Johan is er klaar mee. Vervolgens nam John Selen plaats onder de lat, om zich na een blessure van Kai ook weer te laten vervangen door deze laatste. Tussendoor hadden we wel nog de anschlußtreffer gescoord (2-1 Nicky Dorssers in twee keer) maar deze was enkele minuten later alweer niets meer waard. En zo gingen we met 4-1 richting kleedlokaal om te genieten van een echte tas Baolders thee.  Tenminste dat is gebruikelijk bij uitwedstrijden, echter de gastheren vonden dit kennelijk niet gepast bij deze hoge tropische temperaturen.

Of het hieraan gelegen heeft is niet met zekerheid te zeggen, maar de tweede helft zagen we een compleet ander Reuvers team. Niet wat betreft poppetjes maar wel wat betreft strijdlust en inzet. En ineens begonnen er dingen te lukken bij de Reuvernaren die de eerste helft niet lukten. De kleinste man op het veld, onze Ramon, ontpopte zich als de grote aanjager van een herboren Reuver 5. Er waren slechts enkele minuten gespeeld in de tweede helft toen Ramon met een prachtig lobje de Baarlose doelman wist te verschalken: 4-2. Het verschil werd tien minuten nog kleiner toen de kleine maarschalk opnieuw niet te houden was voor de Baarlose verdediging. In plaats van voor eigen succes te gaan bood hij Robin een niet te missen kans: 4-3. De Reuverse gelijkmaker hing in de Baolderse lucht en had er echt ingezeten toen Roy vrij voor de keeper in een 1 op 1 situatie dé kans kreeg om beide ploegen weer naast elkaar te brengen. Helaas ging deze kans  verloren en een tiental minuten later zorgde de gastheren bij een goed uitgevoerde counter voor de Vorentscheidung: 5-3. Het gebrek aan speeltijd, zoals gezegd speelden we deze tweede helft wél 35 minuten, maakten een Reuverse overwinning echter vrijwel onmogelijk. In de laatste minuten gaven we de stand echter wel nog een draaglijker aanzien, toen de twee gastspelers van het 2e elftal een mooie samenwerking (passeeractie Bram, voorzet Bram, doelpunt Robinho) doeltreffend af wisten te ronden. Tijd voor nog meer moois was er echter niet meer. Maar dat was de meeste Reuvernaren worst, we hadden vooral dorst.  Nadat de spelers door de huisdokter John Selen waren voorziet van passende medicijnen was de nederlaag dan ook snel vergeten. 


What's next
Dinsdag al moeten we inhalen bij Vos. Zoals gebruikelijk bij inhaalwedstrijden door de week regende het inmiddels al flink wat afmeldingen. Met een bonte mengeling van Reuver 2, Reuver 4 en Reuver 5 spelers zullen we proberen om kampioen uit Venlo te verrassen. 

Om 19.00 uur wordt er afgetrapt