Uitslag 3-0

Bieslo 4 - Reuver 6

Uitslag
Ruststand    2 - 0
Eindstand    3 - 0


Doelpunten
-
 
Wie waren van de partij?
Basis
Tim Evers (Erwin Houwers/45.)
Vincent van Gils (Rob Martens/45.)
Giel Janssen (Luuk Claessen/30.)
Frank Martijn (Eddie Teeuwen/40.)
Otje
Mark van Sambeek
Luuk Strous (Tim Evers/65.)
Rob Verkoelen
Wessel Wanten
Dave Mennen (gastspeler Reuver 3)
Yannek van Schendel (gastspeler Reuver 3) (Vincent van Gils/75.)

Reserve
Luuk Claessen
Erwin Houwers
Rob Martens
Eddie Teeuwen
Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen Bieslo 4.  De eerste wedstrijd na de carnaval en dus normaal gesproken de terugkeer van enkele verloren zonen zoals bijvoorbeeld onze topverdediger Koekie. Maar vandaag even niet,  een familiebrunch gooide roet in het eten. En ook Paultje Pils ontbrak op het wedstrijdformulier. Paul was dringend aan vakantie toe. Het is hem gegund. Omdat Thijn voor Luc een surprise-party had georganiseerd en Ron (kent iemand hem nog?) in Dublin aan de Guinness zat had Wessel nog een tweetal versterkingen geregeld: zo maakten Dave  en Yannek hun opwachting op het Reuverse middenveld.

Opstelling:  Otje (K)  / Rob-Mark-Giel-Frank / Dave-Yannek-Vincent-Tim / Luuk-Wessel

Wedstrijdverloop
Ondanks het heerlijke Beeselse zonnetje lagen de velden in Beesel er niet best bij. Het hoofdveld waarop wij moesten aantreden was wat dat betreft waarschijnlijk nog het minst slechte van alle Beeselse velden. Paul Selen, in een ver verleden ook nog actief voor onze vereniging moest proberen de wedstrijd in goede banen te leiden. Het ging hem prima af, de derby was geen lastige wedstrijd.
Vanaf de aftrap was het balbezit voor het grootste gedeelte voor de trotse koploper uit Beesel. Nog geen enkele ploeg was er in geslaagd de groenwitten een punt afhandig te maken en ook wij kwamen vandaag niet in de buurt van een stunt. Toch ging het grote delen van de wedstrijd gelijk tegen elkaar op en was het verschil op de ranglijst niet zichtbaar op het veld. Het eerste halfuur kon Bieslo slechts twee keer echt gevaarlijk worden. Beide keren waren meteen dodelijk en bracht hun op een 2-0 voorsprong. Het geluk of de klasse van de loploper, wie zal het zeggen. Wij konden er niet of nauwelijks iets tegenover zetten. Eén schot op doel (Wessel huizenhoog over) dat was het wel. Onze nestor Giel hield het binnen een half uurtje al voor gezien. 90 minuten waren voor hem vandaag te hoog gegrepen. Tot aan de rust gebeurde er verder niets noemenswaardig meer.

De tweede helft in principe meer van hetzelfde. Bieslo was de bovenliggende partij zonder echt indruk te maken. De twee doelpunten voorsprong  stelden hun op het gemak en het was goed te zien dat ze toch ook weer moesten wennen aan het ritme van wekelijks voetballen. Op 11 december van het vorig jaar speelden ze hun laatste wedstrijd. Toch had de wedstrijd nog een spannend slot kunnen als Tim een blunder in de Beeselse verdediging had afgestraft. De laatste man van Bieslo dacht Tim simpel te kunnen uitspelen maar verslikte zich volledig in hem. En zo kon Tim alleen af op de Beeselse sluitpost. Waar hij in de bekerwedstrijd tegen Bieslo 3 de keeper passeerde met een mooie stift liet deze Beeselse keeper zich echter niet verschalken en bleef deze de baas in het 1 op 1 duel. Toen een kwartier voor tijd Bieslo het verschil op 3 doelpunten wist te brengen was de wedstrijd gespeeld en genoten de leiders alleen nog maar van het mooie weer.

What's next?
Volgende week is Egchel 4 te gast in Reuver.
Peter Smits is dan onze scheidsrechter.