Uitslag 2-15

 

Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bijeen voor de thuiswedstrijd tegen Baarlo 5. Door de vele blessures en diverse andere afmeldingen moesten we alle zeilen bijzetten om überhaupt elf mensen aan de aftrap te krijgen. Dankzij één gastspeler van het 4e elftal (Remco Wilbers) en de pas 15-jarige Max Wanten (ja, inderdaad het broertje van) lukte dit net. Daar moesten we het vandaag ook mee doen, reserves waren niet voorhanden.

Opstelling:  Luuk C (K)  / Mark-Marc-Frank-Vincent / Luuk S-Remco-Michael-Rob / Wanten & Wanten

Wedstrijdverloop
Vanaf het begin liet Baarlo zien waarom het bovenin meedoet om het kampioenschap. Vanaf de aftrap waren het de gasten uit Baarlo die bepaalden wat er gebeurden op het veld. Voor ons was het een kwestie van tegenhouden, maar de tegenstander was voor ons zowel fysiek als technisch gewoon een maatje te groot. De tussenstand na een half uur spelen zei genoeg: 0-6. Het resterende gedeelte van de eerste helft vond Baarlo het wel prima en voor het eerst konden we eens aan aanvallen denken. Remco zette zich prima door aan de linkerkant van het veld en had een puntgave voorzet op Rob in petto. En Rob die deed iets wat hij anders nooit deed: koppen. En hoe! Met een technisch perfecte kopbal, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, kopte hij de bal schitterend over de kansloze Baarlo keeper in het doel: 1-6. Baarlo maakte zich er niet druk om met een volgende Reuverse aanval als resultaat. Even was er lichte paniek in de Baarlose verdediging toen de Wanten brothers zich met de aanval gingen bemoeien. Via een scrimmage belandde de bal voor de voeten van de jongste Wanten telg Max. Waar oudere broer Wessel menig kapper jaloers maakt door een groot aantal onnavolgbare scharen te voorschijn te toveren aarzelde Max geen moment en haalde verwoestend en doeltreffend uit : 2-6.  Met zijn 15 jaar, 7 maanden en 2 dagen is Max ongetwijfeld de jongste doelpuntenmaker ooit bij Reuver 6. En zo gingen we toch met een goed gevoel de rust in.

De tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld, Baarlo was en bleef een maatje te groot. Toen Frank na 5 minuten met hamstringklachten naar de kant moest en we met 10 spelers verder moesten konden we alleen maar hopen dat de score niet te hoog zou oplopen. Helaas was dit ijdele hoop en stond er na 90 minuten een alleszeggende 2-15 eindstand op het wedstrijdformulier. Het had echter nog veel erger kunnen zijn als Koek niet met een schitterende kopbal een zeker doelpunt van Baarlo wist te voorkomen. Wat dat betreft was de tweede helft vandaag tegen Baarlo net zo rommelig en chaotisch als de huidige situatie binnen het bestuur van onze vereniging. 


What's next?
De winterstop staat voor de deur. Op 5 februari 2017 staat de eerstvolgende wedstrijd op het programma, Kwiek Venlo 6 is dan de tegenstander.
Volgende week staat natuurlijk eerst nog de oudejaarsbijeenkomst op het programma. Onze speler Paul Peeters wordt dan in het zonnetje gezet omdat hij 25 jaar lid is van VV Reuver.
Een mooi moment om samen met het hele elftal het seizoen voorlopig af te sluiten voordat de feestdagen zich aandienen.