Alles afdrukken
In een nieuw venster

Wedstrijdverslag Reuver 6 - Bieslo 4

Inbox
x
 
 
 

Henk Stinges

20:41 (3 minuten geleden)
aan Ton, mij
 


Reuver 6 - Bieslo 4


Uitslag
Ruststand    0 - 4
Eindstand    0 - 4


Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bijeen voor de thuiswedstrijd tegen Bieslo 4. Een blik op de ranglijst (Bieslo 15 uit 5 en Reuver 0 uit 6) zou kunnen wijzen op een eenzijdige en ongelijke strijd, maar voor de derby tegen Beesel hoeven we natuurlijk niemand te motiveren. Bieslo had wat dat betreft niets aan het toeval overgelaten, want hoewel er maar maximaal 16 spelers op het wedstrijdformulier mogen staan en dus ook maar mogen spelen waren er dit in werkelijkheid veel meer. 
Opstelling:  Otje (K)  / Mark v S-Koek-Giel-Frank / Erwin-Rob M-Luc-Thijn / Ron-Wessel

Wedstrijdverloop
Het was even na 10.00 uur toen onze vaste scheidsrechter Hen Levels voor het begin van we wedstrijd floot. Waar een affiche Reuver-Bieslo natuurlijk een plek verdiend op het hoofdveld werden we echter afgescheept met een plek helemaal in de uithoek van ons sportpark. Vanaf het eerste fluitsignaal zagen we een gemotiveerd en strijdvaardig Reuvers elftal.
Hoe is het toch mogelijk dat een derby steeds extra krachten losmaakt?  We waren nauwelijks een paar minuten bezig toen we een vrije trap kregen op een mooie plek. Ron nam plaats achter de bal maar zijn inzet ging over. Bieslo was gewaarschuwd. In het eerste kwartier was het niet te zien dat hier de koploper en de rode lantaarndrager op het veld stonden. Daarna nam Bieslo het heft in handen en liet zien waarom het bovenaan de ranglijst staat. Otje kreeg het steeds drukker en achterin moesten Mark en Marc alle zeilen bij zetten om de gasten van scoren af te houden. Beeselse doelpunten konden echter niet uitblijven en binnen het half uur stond Bieslo op een gerustellende 0-2 voorsprong.  Wessel was dichtbij een Reuverse aansluitingstreffer, maar echt verontrusten kon hij de Beeselse doelman niet. Omdat Bieslo binnen het strafschopgebied iets doortastender was dan wij stond het met rust toch zomaar 0-4.  In vergelijking met vorige week was het slechts één doelpunt verschil, maar tussen het Reuver 6 van deze week en het Reuver 6 van vorige week zaten twee werelden van verschil.
De tweede helft ging het grootste gedeelte opnieuw gelijk op, maar waar Bieslo de eerste helft veel feller en gevaarlijker was, was dit de tweede helft helemaal niet meer het geval. Wat mindere goden mochten hun opwarming maken bij de Beeselse gasten, natuurlijk vertrouwend op hun ruime voorsprong. Helaas konden we voorin veel te weinig gevaar stichten. Ron en Wessel renden zich de longen uit hun lijf maar konden niet of nauwelijks in stelling worden gebracht. En Otje was meer bezig met de ballen te gaan halen die de Beeselse aanvallers weer ruim naast of over hadden geschoten, dan met het verrichten van fraaie reddingen. Uiteindelijk stond er na 90 minuten dezelfde stand op het bord dan bij de rust, zodat we ons in elk geval de tweede helft de morele winnaar konden noemen.

What's next?
Volgende week gaan we op bezoek bij Belfeldia 5.
Om 10.00 uur wordt er in Belfeld afgetrapt.