Uitslag 0-8

Reuver 6 - HBSV 7

Uitslag
Ruststand  0 - 1
Eindstand  0 - 8


Doelpunten
Al hadden we tot 11 uur 's avonds gevoetbald....

Wie waren van de partij?
1e helft
11 spelers die hun best deden , maar waarbij niet veel lukte.

2e helft
11 spelers die er niets, maar dan ook niets van bakten.


Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de thuiswedstrijd tegen HBSV 7. Na twee flinke nederlagen was iedereen zich vandaag er van bewust dat als we nog aanspraak wilden op het kampioenschap er vandaag persé gewonnen moest worden. Hoe dit zou gebeuren was niet zo belangrijk, als het lelijk moest dan maar lelijk. Een derde nederlaag konden we ons echt niet veroorloven.

Toen Peter de spelers in de kleedkamer de beginopstelling had medegedeeld was het tijd voor een bi-zonder moment. Sander nam het woord en maakte kenbaar dat hij vandaag zijn laatste wedstrijd voor Reuver 6 speelde. Hoewel Sander met zijn 31 jaar nog in de bloei van zijn leven heeft heeft het spelen van een potje voetbal op dit moment een zodanige weerslag op zijn lichaam dat hij heeft besloten om met voetballen te stoppen. Gelukkig mogen we, mochten we echt een tekort aan spelers hebben, nog een beroep op onze militair doen. Elke week voetballen dat zit er echter helaas niet meer in. Het zit onze beiden Keubens dus niet bepaald mee dit seizoen.  Ook werd er nog gevoetbald vandaag. 
De volgende spelers stonden aan de aftrap:  Otje (K) / Rob V-Koek-Vinny-Sander / Frank-Luc-Rob M-Paul / Tim-Wessel

Wedstrijdverloop
Even na 10.00 uur blies onze vaste scheidsrechter Hen Levels voor het begin van de wedstrijd. Wat waren we blij dat hij 90 minuten later een einde maakte aan de wedstrijd. Het was één grote lijdensweg. Met name in de tweede helft ging alles fout wat er maar fout kon gaan. Veel meer wil ik er ook niet over kwijt.


What's next?
Volgende week gaan we op bezoek bij Egchel 4.

We kunnen uitslapen want de aftrap is pas om 12.00 uur.