Ruststand 0-5 Eindstand 0-7
Wedstrijdvoorbereiding
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de 1e competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, de thuiswedstrijd tegen VVV'03. Bovendien een eerste voorlopige test hoe we er met het oog op het nieuwe seizoen voorstaan. Alle spelers, zelfs Vinnie, waren vandaag keurig op tijd. Tijdens de warming up bleek Giel niet in staat te kunnen spelen. De vorige wedstrijd tegen Bieslo had kennelijk toch teveel van zijn lichaam geëist. Voor de rest leidde de warming up gelukkig tot niet meer slachtoffers.

Wedstrijdverloop
Even na 10 uur blies onze vaste scheidsrechter Hen Levels voor het begin van de wedstrijd. Nog geen vijf minuten later schoot de spits van de gasten de bal onberispelijk, buiten bereik van Paul, in de lange hoek binnen: 0-1. Toen we 40 minuten later het kleedlokaal opzochten voor de rust was de wedstrijd al gespeeld. Een opeenvolgende reeks van persoonlijke fouten hielp de tegenstander aan een geruststellende en veilige 0-5 voorsprong. Veel konden we er niet tegenover zetten. Na 20 minuten, kregen we via Ron een vrije trap. Dit was pas de eerste keer dat de Venlose keeper de bal in de buurt van zijn doel zag komen. Toch hadden we zelf nog een paar kleine kansen. Tim kreeg na gepruts in de Venlose verdediging een prima schotkans en Ron zag een afvallende bal net naast de verkeerde kant van de paal gaan. Het was allemaal niet niet. Voor George duurde de eerste helft slechts 5 minuten. Opnieuw kreeg hij last van zijn knie en moest zich laten vervangen door Thijn. George geeft echter nooit op en de tweede helft was hij er gewoon weer bij.

De tweede helft waren we iets beter bij de les, de gasten uit Venlo waren veel minder dreigend. Tot grote kansen leidde het echter niet. Op één moment na, toen Hen Levels floot voor een overtreding in het strafschopgebied: penalty! Tim nam zelfverzekerd achter de bal plaats en joeg de bal buiten het bereik van de VVV'03 doelman over de lat. Het paste allemaal bij deze wedstrijd. En daar laten we het wat betreft dit verslag maar bij. Een teleurstellende start van de competitie voor Reuver 6.

What's next?
De volgende week gaan we op bezoek bij Kessel 5.
Om 10.30 uur wordt daar afgetrapt.