Aanvang 12.00 uur 

Uitslag 4-2

Doelpuntenmakers

Koekie Marc Janssen

Robin Hermans


VVV'03 6 - Reuver 6 


Uitslag
Ruststand    0 - 1
Eindstand    4 - 2

Doelpunten
Marc Koekie Janssen, geen typefout (0-1)
Robin Hermans (0-2)

Wedstrijdverslag
Vandaag kwamen we op het sportpark bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen VVV'03 6. Waar een groot gedeelte van de Reuverse teams hun competitiewedstrijden al hebben afgesloten rest ons team nog twee kansen om dit seizoen toch nog eens als overwinnaar van het veld te stappen. Dit zou zo maar vandaag kunnen gebeuren, uit bij VVV'03 6. Thuis hadden we tegen de Venlose ploeg niets in te brengen, maar dat probleem hadden we eigenlijk tegen alle tegenstanders dit seizoen. Bovendien hadden we ons weten te versterken met Bram Schreurs, Bram Dorssers en Robin Hermans, allen spelers van Reuver 2. Aangevuld met 10 eigen Reuver 6 spelers, zou dit genoeg moeten zijn. Maar op moment van vertrek waren er slechts 9 spelers aanwezig. Via de wedstrijdinfo proberen we elke week de spelers te informeren over het tijdstip van vertrek. Helaas krijgt niet iedereen dit mee, of wel Vinny? Via diezelfde wedstrijdinfo proberen we de spelers ook te informeren op welk sportpark de wedstrijd wordt gespeeld. Helaas krijgt ook niet iedereen dit mee, of wel Vinny?  Maakt het voor de leiders wel gemakkelijk om zo een reserve aan te wijzen.

Het was stralend weer toen de scheidsrechter in Venlo blies voor het begin van de wedstrijd. We begonnen furieus. In de eerste 2 minuten creëerden we al meteen twee corners. De tweede was zelfs meteen raak. Helemaal vrijstaand op de rand van het strafschopgebied schoot Koekie de bal met een hoge boog richting Venlose doel. Hij leek de bal niet eens goed te raken en hard was zijn inzet al helemaal niet. Toch viel de bal tot verbazing van iedereen net onder de lat in het Venlose doel : 0-1. VVV speelde slordig en had voorin het vizier niet altijd op scherp staan. Bovendien hadden ze de pech dat Luuk in een geweldige vorm stak. Alle pogingen waarin de Venlose spitsen oog in oog met Luuk kwamen te staan, kwam Luuk als winnaar uit de strijd. Wij konden er niet heel veel tegenover stellen, maar de keren dat we in de buurt van het doel van Nul-Dreej kwamen, waren we wel dreigend. Eerst was Luuk S dichtbij een tweede Reuvers doelpunt toen hij na een combinatie met Tim net kracht tekort kwam om de doelman te verschalken. Kort voor de rust kon Tim helemaal alleen op de Venlose keeper afgaan. Hij gebruikte zijn snelheid goed maar oog in oog met de sluitpost kon hij deze uitstekende kans niet verzilveren. Nee, VVV'03 is niet Tim's favoriete tegenstander, terugdenkend aan de gemiste strafschop in de thuiswedstrijd. Aan deze stand veranderde tot aan de rust niets meer.

De tweede helft begon VVV'03 opnieuw dreigend en wist Luuk meteen in de beginminuten een zeker lijkend doelpunt onschadelijk te maken. Nog geen vijf minuten later spatte een nieuwe Venlose poging uiteen op de kruising. Na een dik kwartier waren we weer eens op de helft van de gastheren te bewonderen. Rob V pompte de bal in het strafschopgebied binnen en Robin kopte de bal geplaatst in de linker benedenhoek: 0-2. Een ongekende luxe voor ons elftal. Voor VVV'03 was het echter het sein om er nog een schepje bovenop te doen. De aansluitingstreffer viel veel te snel. Bijna vanaf de aftrap kreeg '03 een vrije trap op een gunstige plek. Handig maakte men gebruik van de geringe lengte van onze doelman en net onder de lat viel de bal binnen: 1-2. De gastheren roken bloed en voerden het tempo op. Langzaam maar zeker zag je de vermoeidheid toch toenemen bij de Reuvernaren. We waren nu net te laat in de duels en VVV'03 werd steeds gevaarlijker. Een gelijkmaker hing in de lucht en na een dikke 20 minuten viel deze dan ook. Ook nu bleven we de keren dat we in de buurt kwamen van het doel van de tegenstander, echter steeds gevaarlijk. Bram S schoot van buiten het strafschopgebied met links op het doel van de tegenstander. De bal richting lange hoek leek niet eens zo gevaarlijk maar de Venlose doelman kreeg de bal niet voldoende onder controle, Luuk S was er als de kippen bij om de bal van dichtbij alsnog binnen te schieten, maar de keeper gooide zich in de baan van het schot. De rebound kwam voor de voeten van Robin, maar opnieuw gaf de keeper geen krimp en wist de bal nog tot corner te verwerken. Het meest wonderbaarlijke technische hoogstandje, misschien wel het mooiste van dit hele seizoen,  volgde aansluitend. De corner die we nog tegoed hadden ging over alles en iedereen heen en kwam achter Giel terecht. Met een uiterste krachtinspanning toverde Giel ineens een wonderlijke hakbal uit de hoge hoed, die bij een speler als Koek ongetwijfeld had geleid tot een dubbele beenbreuk. Opnieuw wist de dekselse doelman er echter opnieuw een hand achter te krijgen en ging ook deze kans verloren. En zoals zo vaak krijg je dan vaak alsnog het deksel op de neus. En aldus geschiedde. Een tegenaanval een klein kwartier voor tijd was ons opnieuw te machtig en voor het eerst in de wedstrijd moesten wij nu in de achtervolging. De gemoederen deze tweede helft laaiden soms flink op, maar liepen gelukkig nooit echt uit de hand. Bij een schot van Bram S net voor tijd, leek de bal tegen een Venlose hand aan te komen, maar de scheidsrechter gaf geen gehoor aan de Reuverse verzoeken om een strafschop. Uit de tegenaanval gooide '03 de wedstrijd in het slot: 4-2. Meteen na de aftrap blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Zoals zo vaak in de tweede helft van het seizoen waren we er opnieuw dichtbij, maar kwamen we na 90 minuten opnieuw net te kort.
We missen net iets teveel kansen, de tegenstanders zijn gewoon net iets slagvaardiger.
Van de andere kant mag je echter blij dat je tenminste kansen krijgt en er tenminste een wedstrijd van kunt maken. Vaak was hier dit seizoen geen sprake van.
Maar een keer eens winnen zou toch wel mooi zijn.

What's next
Het sluitstuk van deze competitie vind volgende week plaats op sportpark Dijckerhof.
Zoals bekend zal ook deze wedstrijd weer om 10.00 uur beginnen. De wedstrijd zal geleid worden door Sander Keuben .
Een allerlaatste kans voor Reuver 6 om toch nog te winnen.
Dat wilt geej toch neet misse?